Reklama

Reklama

Hudební návštěva v muzeu: Prague Cello Trio

(koncert)
Hudební
Česko, 2022, 40 min

Obsahy(1)

Jsou mladí, talentovaní, mají klasické hudební vzdělání, ale rádi vybočí z klasického komorního repertoáru směrem k improvizaci a populární hudbě. Cílem projektu Prague Cello Trio je bavit diváky kreativními úpravami známých skladeb a bourat hranice mezi zábavou a klasickou hudbou. Z filmových melodií zazní hlavní témata z filmů Piráti z Karibiku, Schindlerův seznam, James Bond či oscarová skladba "Falling Slowly" ze snímku Once, další skladby hudebníci vybrali například z muzikálů Jesus Christ Superstar, Bídníci, Fantom opery či Moulin Rouge. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Cacorka_eliz 

všechny recenze uživatele

Virtuózní záležitost, jen mě mrzí, že se v repertoáru neobjevili žádní čeští autoři a většina skladeb už je ohraných. V tomhle dramaturgie selhala. ()

Hanka_M 

všechny recenze uživatele

Krásný hudební pořad s velmi originálním provedením známých filmových a muzikálových hitů. Škoda, že není více dílů takovýchto pořadů. ()

Reklama

Benigni 

všechny recenze uživatele

Taková malá hudební třešnička a úžasné virtuózní výkony. Je to příjemně natočené a i když jsou tam celou dobu jen 4 statičtí muzikanti, tak to vůbec nenudí. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama