Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (627)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nápad je to zajímavý a v rámci komedie jakž takž funguje (s jistým poselstvím, že kdyby se chlapi přizpůsobovali ženám, přestanou být chlapy), ale díky zvolenému žánru se prostě jen klouže po povrchu a námět slouží jen k rádoby vtipným situacím postaveným na rozdílnostech pohlaví. (Takže by se možná dalo říct, že jde - navzdory snaze režisérky, o antifeministický film.) Raději bych ale viděl něco více ve stylu muži jsou z Marsu, ženy z Venuše, případně něco o rozdílnostech mužské a ženské logiky, či chvil, kdy ženy nevědí, co chtějí, ale nedají pokoj, dokud to nedostanou. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ktorý chlap by nechcel toto aspoň na hodinu zažiť? Pre mňa jedna z najlepších romantických komédií v dejinách filmu. Mimoriadne vtipná, tak správne romantická a k tomu sa pridali excelentné herecké výkony. Gibson a Hunt to je neskutočná záruka kvality, Tomei ako bočná rola je tiež výborná. Jediná mi vadila Gibsonova dcéra, ktorá vyzerala otrasne, ale tento nedostatok odpúšťam. ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

No, na to jak je to jednoduchej námět a vlastně naprosto lineární příběh je to dobrá zábava, i když ke konci mi to přišlo až moc natahovaný a taky až příliš předvídatelný a ničím zajímavý. Ovšem sám nápad, že by chlap mohl slyšet to, co si ženský myslí, ten je špičkovej. Kdyby to tak bylo u všech a to nejen chlapů, ale i ženskejch, a to aniž by o tom jedni nebo druzí o druhých věděli (třeba hlídaný tajemství rodu atp), vyřešilo by to jistě spoustu problémů mezi partnery i možnými partnery a taky mezi těmi, kteří by se jinak partnery vůbec nestali. No, humorný to je a to ne nějak přehnaně, ale přímo na té laťce, kdy jde spíš ještě o úsměvnost a vřelost. Možná bych ocenil trochu víc propracovaný to, co Nick slyší, protože to se dalo využít mnohem líp. A taky by mi nevadilo, kdyby ta jeho schopnost vydržela dýl než jen nějakej ten týden, protože takhle by se hned nezměnil. Tedy rozhodně ne takovýto povrchní člověk. Ale i tak je to lepší romantická komedie, která však kvalit Lepší už to nebude nebo Na Hromnice o den více naprosto nedosahuje a to ani humorností, ani propracovaným scénářem. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $182,811,707Tržby Celosvetovo $374,111,707║ Tento film je pre mňa najlepšia možná romantická komédia čo som videl. Herci v hlavných úlohách Mel Gibson a Helen Hunt majstrovsky zvládajú svoje postavy a tým aj povyšujú súhru a príbeh do úrovne dokonalých. Zábavnosť filmu je tiež výsostne bohatá. /videl v kine: 100%/ ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie s nápadem. Až uvidíte, co jeden hnusnej šovinista dokáže, když objektům své touhy (tj. všem, byť jenom fyzicky, atraktivním ženám) vidí do hlavy, potrháte se smíchy. A až uvidíte Helen Hunt, budete si jenom přát, aby to skončilo happy endem!!! Tenhle film miluju a asi už navždycky milovat budu. Proč taky neumíme číst svým miláčkům myšlenky? Protože kdyby byl život jednoduchej, nebyla by to taková zábava....i když, kdyby nás to taky změnilo k lepšímu, trochu té zábavy bych oželel. PS: To jak se "pan úžasný" zachoval k Marise Tomei je odpornost. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Prvý film, v ktorom sa spomína internetová stránka eBay (založená v roku 1995). (Arsenal83)
  • Ve scéně, kdy se Nick Marshall (Mel Gibson) skácí v koupelně k zemi, má na sobě černé punčocháče, ale když jej ráno probere uklízečka, tak má kolem pasu omotaný ručník, který v předchozí scéně strhl do napuštěné vany. (TaNya_)
  • Zástupci firmy Nike ve filmu nejsou herci, ale skuteční zaměstnanci firmy z oddělení propagace. (washek)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama