Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Agatha 

všechny recenze uživatele

Velmi vhodně zvolený originální námět, který udělal své. Na dojmu přidali i filmoví rivalové Mel Gibson a Helen Hunt (mimochodem jí to v tomto filmu neobyčejně sluší), kteří se postupně sbližují. Nicméně z toho vznikla působivá romantická komedie na úrovni, plná vtipu, šarmu a doplněná o temperamentní hudbu. Divák se u toho prostě výborně pobaví - a o to přeci v komedii jde, ne? ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Skutečně výborný, i když značně děsuplný nápad, díky čemuž jsou ty části filmu, kdy Gibson trpí svou schopností, naprosto excelentní - "necenzurované" štěbetání dcery, konkurentky i všech ostatních příslušnic něžného pohlaví, které se tu vyskytují. Na to se dá dívat stále dokola; škoda jen, že ten závěr víc než jednou nemusím. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Když jsem si to po letech osvěžil, překvapilo mě, jak moc mě to bavilo (a opět jsem zcela propadl kouzlu Helen Hunt, která je zde prostě úchvatná). Za těch 23 let to samozřejmě v mnoha ohledech brutálně zestárlo, ale současně se z toho už asi dávno stala osvědčená klasika, která má své fandy, a nově se k nim počítám též. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Mel je třída a to je jasný fakt. Položil sem si otázku, co mě na téhle komedii tak zaujalo no a odpověď? Je prostě originální. Já nemusím dostal šlupku elektrickým prodem abych věděl co si myslí moje sestra jež mě neustále častuje nejrůznějšími tituly, ale tohle celé, tedy ne to že si pustí fén do koupele, ale to že slyší neslyšitelné, to je právě tím originálem. někdo by namítnul, že tam musí být děsný zmatek, když do děje zasahují ještě ústy nevyřčené myšlenky, ale opak je pravdou. Svižně a hlavně (což je u komedií dosti podstatné) vtipně vedené dialogy stojí za mnou udané hodnocení. Takže se dobře bavte, já su du vyfenovat svůj sestřih :):) ()

Tetsuo 

všechny recenze uživatele

Ano, tomuto se říká fim "dominantní ideologie". Být žena, která ze sebe nechce dělat blbku a nestačí jí zasmát se chlapovi v punčocháčích, budu velmi naštvaný/á. Tento film ženy velmi rafinovaně degraduje, i když se přitom tváří hrozně emancipačně a chápavě. Především to není film o tom, co ženy chtějí, ani o tom, jaké ženy jsou. Je to příběh o privilegované vrstvě dobře zajištěných měšťáků, kteří nemají žádné skutečné existenciální, natožpak existenční problémy. Žena je jakoby jen jednoho druhu a stačí jí málo ke spokojenosti. Proto je celé poznání a poselství tak líbezně a nasládle lživé a sebevětší filmařská a herecká profesionalita to nevytrhne. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama