Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Artur se vůbec nezměnil - neustále se drží sklenice s alkoholem, vyvolává skandály a miluje Lindu. Bert Johnson však zcela změní Arturův život právě ve chvíli, kdy může spolu s Lindou získat adoptivní dítě. Díky fúzi totiž ovládne Arturův majetek a nejlegračnější plejboj světa zůstane bez peněz. Artur teď musí učinit nemožné: sehnat práci. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Arthur je na mizine a jeho manželka chce adoptovať dieťa.. Herci sa snažia a film obsahuje niekoľko veľmi zábavných momentov, ale toto nasládle pokračovanie (Moore bol exekutívny producent) je skutočným sklamaním. John Gielgud sa v snímku objaví nakrátko ako duch. Dudleyova manželka, Brogan Lane, tu hrá Lizinu kolegyňu. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Předchozí díl byl lepší. Arthur se samozřejmě vůbec nezměnil, alkoholu se nevzdal. Pořád si ze všeho dělal legraci jako by jeho život byl jednou velkou oslavou. Je to celkem slušná komedie, ale Arthurovo chování už mi po chvíli přišlo spíše trapné než vtipné .Prostě opakovaný vtip přestává být vtipem. Potěšila mě přítomnost Johna Gielguda, i když v tom byl malý háček. ()

Reklama

gouryella 

všechny recenze uživatele

Mozna jeste lepsi pokracovani ve kterem opet vecne nality Arthur (v zivotni roli hrajici Dudley Moore) provadi jeden pruser za druhym. Oslava komedie. ()

PEZ 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodne pozeratelne a Dudley Moore zase "vali", dokonca sa najde aj asi 5 fakt vydarenych vtipov (a kopec malych forkov). Problemom je, ze sa opakuje uplne rovnaky priebeh pribehovej premisy ako v jednotke. A aj postavy. Dvakrat opakovany vtip nie je vtip, takze pre tych co videli jednotku je v podstate zbytocne tento druhy diel vidiet. Jedine, ze by sa im jednotka tak lubila, ze by chceli viac (toho isteho). Tak tym to by som dvojku odporucil. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama