Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prezident USA připravuje se svým poradcem Ericem Blackem ekologický summit, na němž má prezident přednést klíčový projev o sjednocování světa. Přestože se dozvídá, že Black nechal bez jeho vědomí zahájit supertajný biologický projekt, nijak nezasahuje. Mezitím je okolí místa, kde se má summit konat, kontaminováno nebezpečnou látkou. Ken Fairchild, bývalý špičkový fotbalista a nyní velitel prezidentovy ochranky, prohlíží okolí budoucího summitu. Přidává se k němu strážce přírodního parku Isaac Smith a veterinářka Larraine Kellerová. Všichni se dostanou do těsné blízkosti kontaminované půdy. Speciální tým zatím obsadí celou oblast a nahradí i strážce parku, aby se o nehodě nikdo nedozvěděl, a má za úkol zlikvidovat všechny nepohodlné svědky... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

choze 

všechny recenze uživatele

První Goldsteinova bosworthovka a s přehledem nejstupidnější film o záchraně prezidenta všech dob. Prezident tu má pronést klíčový projev v jakémsi národním parku u přírodního gejzíru, který se za ním má v určitou chvíli rozstříknout. Jenže o kus dál havarovala cisterna s biologickou zbraní, která kontaminovala podzemní řeku napájející gejzír. Takže Boz, coby prezidentův bodyguard (s fotbalovou minulostí :), sám kontaminovaný, musí projít kritickou oblastí a přitom čelit těm, kteří by to rádi ututlali, aby zachránil prezidenta před kontaminací tím gejzírem. Klobouk dolů, něco tak báječně blbého se nevidí každý den. Takže za to, za ten tirák na útesu a za až hororovou scénu nakažení hrdinů u stanu, jednu hvězdičku. No tak Bozi, máš přece na víc, chlape. ()

ripo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takáto kravina sa naozaj nevidí každý deň ....!!! Neohrozený prezidentský bodyguard so škaredou rančerkou sa snažia odvrátiť globálnu katastrofu ..... Bože, ešte teraz mi behajú zimomriavky po chrbte ..... Keby sa Kameňák porovnával s týmto filmom, tak jednoznačne Troškovo veľdielo by malo potom patriť do zlatého fondu českej kinematografie . ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Díky panu Vegetolovi, který asi jako jediný uploaduje filmy tohoto typu na ulož to jsem měl možnost po hodně dlouhý době dát repete tohohle filmu. Hodnocení ponechám, protože tak jak tu Bosworth v jedné scéně zapadl do bahna, tak později po nadupaným Stone Coldovi a velmi vydařeným Grázlovi po tomhle filmu padla do bažin i jeho kariéra, ale objektivně vzato má na kontě i horší kousky. Já mám Boswortha docela rád. Netvrdím, že to byl kdovíjaký herec, ale základní charizma měl a ty sympatický drsňáky dokázal uhrát s přehledem. Nemůžu si pomoct, ale i přes to hodnocení tady mi ani na opakované shlédnutí nepřijde tenhle film tak strašnej, aby si zasloužil bejt v černý barvě. Začnu plusy. Film má velice slušnou hudbu a místy i nepříjemně stísněnou atmosféra. Líbila se mi úvodní scéna v laboratoři i na film tohoto typu velmi slušnej pád kamionu do propasti. Pravda scénář občas hapruje a trochu mu podráží nohy občasný absurdity, ale zase co by kdo od podobnýho nízkorozpočtovýho thrillleru mohl čekat. Problém je pak trochu taky v tom, že Bosworth tu musí na moje gusto až moc hrát a já bych si ho víc užil v akci, i když chápu, že tohle není primárně akční film. Takže nic ve zlým vážení a milí odpadáři, ale možná by vám neškodilo se ještě na pár opravdových odpadů podívat, takže asi tak.40% ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Keby to bol tupý priamočiary akčniak s množstvom výbuchov, tak by mi ten blbý scenár nevadil, ale od thrilleru predsalen očakávam trochu zmysluplný dej a správanie postáv pri ktorom si nonstop neklepem na čelo. Takže to už nezachráni ani ten jeden výbuch za pol hodinu alebo najzbytočnejšia akčná pseudohviezda Brian Bosworth. Tých 40 minút, ktoré som tomu venoval mi už nikto nevráti. Vegetol, ty parchant. :). 1/10. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Popravdě nic strašného. Jasně, pokud člověk sleví na dialozích, hereckých výkonech, tak dostane zábavnou levnou jednohubku s hezkým prostředím. Akce tu je a je jí vcelku dost, což mne překvapilo. A Brian je tu dobrej, dokonce se tu dobře ohání i když tu nemáme žádné dlouhé bitky, ale vše je krátké a rázné, tak to určitě potěší. Já si to překvapivě užil, film odsýpá a nenudí, taková béčková v pohodě jednohubka. Akorát jde vidět, že Brianova kariéra místo nahoru šla dolů, je to škoda. ()

Reklama

Reklama