Reklama

Reklama

Tintin a jezero žraloků

  • Belgie Tintin et le lac aux requins (více)

Obsahy(1)

Slavný komiksový hrdina a jeho pes zažívají další dobrodružství.  Tintin je belgická komiksová série, jejíž autorem je výtvarník Hergé. Jedná se o jeden z nejpopulárnějších komiksů všech dob, na celém světě se ho prodalo kolem 200 milionů výtisků a byl přeložen do 58 jazyků. Základním příběhovým žánrem je detektivka a později též sci-fi, vše s nádechem humoru a frašky. Kresebně se jedná o skutečného průkopníka žánru, jelikož Hergé byl jedním z vůbec prvních autorů, kteří použili styl "čistá linka".
Další příběh Tintina a jeho věrného psíka je opět plný napětí a dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

Drom 

všechny recenze uživatele

Kromě animace, která mi neustále připomínala kreslenou Farmu zvířat z padesátých let, mě také trochu zklamalo, jak málo, navzdory názvu, tam bylo těch žraloků. Jeden a půl? Ale jinak bezva, malinko naivnější a fantasknější než seriál, který jsem hodnotil nedávno, nicméně (už) obvyklý záporák tu zas má plně automatizované sídlo jak z klasický taškařice s Jamesem Bondem (s obvykle dementním sebedestrukčním systémem). Film je, přirozeně, nezávadný, teda až na příšernou přihlouplost vidláků. To mě, jako skorovesnického burana skorourazilo. Objeví se hromada známých postaviček, scény dávají větší důraz na grotesku, což často odnese chudák bodrý kapitán, Milouš nedostal tolik prostoru, ale i tentokrát napomohl dobru. Inu koukatelný průměr, proč ne. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $150,000║ Až na tú otrasnú uši píliacu pesničku, čo ako že spievali tie decká, to bolo fajn dobrodružstvo. /70%/ ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Klasický Tintin plný absurdně přehnaných dobrodružství, roztomilých hlášek, rázovitých venkovanů a hromování kapitána Haddocka. Zábava, která postupem času zraje jako víno. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama