Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Království bez dědice.  Eustace se spolu s kamarádkou Jill dostane opět do Narnie. Setkají se s Aslanem, který jim sdělí, že jediný králův syn, princ Rilian, zmizel před několika lety beze stopy. Ukáže jim čtyři znamení, která je mají dovést ke ztracenému princi. Eustace a Jill se pak pustí na nebezpečnou výpravu do neznáma... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Poslední natočený díl ze série tří sérií o Narnii je obdobně zpracovaný jako předchozí dva, nabízí však mile pesimistickou postavu bažiňáka a i děj předlohy převýšil Plavbu jitřního poutníka a Prince Kaspiana. Jako TV inscenace trochu epičtější pohádky se tak Letopisy Narnie opět staly sledovatelnými. Slabé ***. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

6/6 Na samém konci vlády krále Kaspiana X. se odehrává druhé dobrodružství Eustáce Květoslava Pobudy v Narnii. Jeho bratranci a sestřenice Pevensiovi, kteří se v minulosti stali králi a královnami Narnie, vyrostli, a nyní bylo načase předat žezlo dále. Ne zcela dobrovolně se Eustácovou pravou rukou stala jeho spolužačka Julie Poláková. Oba pak společnými silami završili Kaspianovu trilogii a neudělali svým předchůdcům rozhodně ostudu. A stejně jako Lucinka nedala dopustit na pana Tumnuse, Eustác a Julie si tentokrát oblíbili Šklíblatíka (v televizním dabingu je to Vřesínek a výtečně ho namluvil Vinklář). Tohoto vodního tvora, skrze nějž nám bylo dopřáno pochopit základy Platónova podobenství o jeskyni. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu opravdu výpravné dobrodružství. Seriál se mi líbí, bohužel jsem viděl jenom tuto sérii. Moje nejoblíbenější kniha ze série Narnie. ()

Reklama

Reklama