Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Statkář Hobelsberger byl nalezen mrtev ve vlastním chlévě. Do břicha měl vražené vidle a na lebce stopy úderu tupým předmětem. Komisař Berghammer zjišťuje, že zavražděný jako jediný v okolí odmítal prodat své pozemky vlivnému stavebnímu podnikateli, který na nich chce vybudovat golfové hřiště. Dalším podezřelým se stal bývalý vlastník sousedního statku, jemuž by z prodeje Hobelsbergerova majetku vyplynul nemalý finanční prospěch. Zanedlouho se objeví ještě jedna mrtvola, a ta celý případ osvětlí trochu jinak... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Statkáři se mezi sebou perou a u jednoho to skončí vidlemi v zádech. Vyšetřovací komando Ben a Sabrina to rozjedou a Fajfr se jim do vyšetřování klasicky motá. Hlavní slovo tady taky má velko statkář a obchodník Toni Rambold, který svými vizemi působí, jak kdyby to všechno byla jeho práce. V druhé půli se ale rozjede hodně solidní kolotoč vyšetřování s poměrně obstojným zakončením. Méně vtipný, více vyšetřující díl, který taktéž není na škodu. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

50% - Pro mě jsou na tom všichni Big Beni přibližně stejně. Průměrná podívaná, televizní seriálo-filmy, které jsem dříve v pátek na primě sledoval... ()

Reklama

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama