Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na uzavřeném oddělení psychiatrické kliniky se tvrdě střetli pacienti Hubererová a Roth. Den nato byla paní Hubererová nalezena ve svém pokoji oběšená. Zcela jasně šlo o vraždu, neboť mrtvá měla svázané ruce. Komisař Berghammer zjišťuje, že druhý účastník potyčky se s obětí dlouho znal. Ve hře se navíc ocitne i Rothův syn, který se snaží zcizit otcovy vynálezy a prodat je konkurenční firmě... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Faidra odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržela jsem jeden díl o tlustém detektivovi, který se svou nepěknou kolegyní a s nemalým přispěním ukecané matky stíhá zločince a šílence, a zjistila jsem, že je to maximum, co zvládnu. Eh, pardon, úplně jsem zapomněla, že se právě pokouším o zvládnutí pravidel politické korektnosti. Prostorově výrazný detektiv, stíhající společně se svou vizuálně komplikovanou kolegyní a verbálně bohatou matkou sociálně nepřizpůsobivé a mentálně nevětšinové spoluobčany, mi dělal společnost po dobu jednoho dílu a rozloučili jsme se bez smutku. ()

Reklama

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V Bad Tölzu mají fakt všechno. Po tomto dílu vím, že už i blázinec. No a na onom blázinci se objeví vražda a tak ji Ben začne vyšetřovat. Kromě snahy léčit blázny jódlováním se tu neděje nic moc zajímavého. Až teda na to, že si Rézi - mámu Bena - spletou s raketovou inženýrkou, která do blázince má přijít na léčení a okamžitě se jí chopí. Ben si jí ze začátku v blázinci nevšimne, ale doma zoufá, víc, že nemá uvařeno, než že dva dny už máma nebyla doma. K tomu v tomto díle není Sabrina a tak tu tvůrci kladou větší pozornost na strážmistra Fajfra. Ten standardně vyšetřuje kuloví, ale o to víc toho na policejní stanici sežere a vypije. Nebyl to zase tak zlý díl... ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama