Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marie Plascheková odjíždí na nákupy a žádá manžela, aby zapojil novou pračku. K Resi Berghammerové přichází její přítelkyně Walburga Hechenbichlerová, aby společně navštívily neteř paní Hechenbichlerové Elfriedu, která právě zdědila 200 000 marek. Obě dámy mají v úmyslu jí poradit, jak peníze co nejlépe zúročit. Elfrieda právě myje okna. Než stačí slézt, aby návštěvu uvítala, spadne dolů a je na místě mrtvá. Když se Marie Plascheková vrátí z nákupů domů, najde mrtvého i svého muže zabil ho elektrický proud, když se pokoušel zapojit pračku. Sice to na první pohled vypadá, že se jedná o nešťastné náhody, Sabrina je ale jiného názoru a brzy o tom přesvědčí i Bena. Začnou tedy vyšetřovat: Sabrina pád z okna, Ben smrtelný úraz elektrickým proudem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Benovi se vrátila kolegyně Sabrina a pro změnu odpad alkoholik a strážmistr Fajfr. Sabrina je evidentně po dovolené poměrně odpočatá a tak do Bena sype jeden rozum za druhým. Ben je sice pořád tlustej jako prase, ale už to není tak hrozný, jako to bejvalo, tudíž si myslím, že si Sabrina kdejakej rozum mohla strčit do prdele. Když jde všechno jak na drátkách, objeví se vražda a začne poměrně plodné vyšetřování, na kterém je nejzajímavější člověk, kterej celej život opravuje dětskej kolotoč a není schopnej ho dát dohromady. Sice s případem nemá vůbec nic společnýho, ale je evidentně blbej jak štoudef a pokud vydržíte do konce, dočkáte si i slušného vyvrcholení. Tenhle díl se řadí mezi ty poctivější. ()

Reklama

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

LiVentura 

všechny recenze uživatele

..někdy drsné případy ovšem s německým podpisem pod snímkem a to nikdy nedělá příliš dobře..... míněna obecně úroveň německé kinema. od devadesátého roku.! ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama