Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chapadla italské mafie zasáhla i německý Tölz. Svérázný kriminalista Ben s kolegyní Sabrinou řeší další složitý případ. Ve vyhořelé stodole sedláka Langa byla nalezena mrtvola bez rukou a nohou. S identifikací oběti jsou potíže, objevuje se stopa vedoucí do Itálie. Těžkotonážní detektiv Ben sice zná lidi, kteří by mohli poskytnout cenné rady, museli by ale chtít. Existují totiž skutečnosti, o nichž je lepší nevědět, natožpak o nich mluvit, vždyť mafie má uši všude. Sabrina má ovšem správnou ženskou intuici a ta vede vyšetřovatele k cíli stejně spolehlivě jako kompas loď na rozbouřeném moři... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ben s kolegyní Sabrinou rozjíždí vyšetřování vraždy v okolí Bad Tölzu, které jede až na dřeň i s italskou mafií, což není úplně prdel. Ústřední člen italské mafie je ale naštěstí pod Alpami ve výslužbě, užívá si pěstování bio paprik a bio rajskejch a vraždění ho zase tak moc nezajímá. I když v tomto díle se vlastně dokonce dočkáme i přestřelky. Celkově vzato ale slabší díl. Jediná dobrá postava tu byla farmář Lang, kterej je z řady těch totálně lidových. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama