Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Společnost vyrábějící energetické nápoje začne vydírat neznámý pachatel, který do jejích výrobků sype jedovaté látky. Matka komisaře Berghammera je také jednou z obětí a Ben zahajuje vyšetřování... (oficiální text distributora)

Recenze (6)

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasickej Big Ben s panorámatama Salzburgského zámku. Nejlepší moment byl snad ten, jak tam na Big Bena vystřelila nějaká rakouská uklizečka naprosto přízemní větu:"Ježiši, Vy jste tak tlustej. To jsem ještě neviděla." To byla taková poctivá lidovka. Vyšetřování pak naprosto šílený, závěr úplně brutální, ale máma Big Bena - Rézy, ta zase předváděla umění hodný vychcandíry na entou. Syn dělá na kriminálce a ona chce z rakouskejch úřadů po vypití jedovatýho energiťáku vytřískat prachy a tak dělá nemocnou a pokouší se o pojišťovací podvod. Ona, i kdyby celý vyšetřování stálo úplně za hovno, to vždycky zachrání. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama