Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva mladíci z Jachenau přivázali žertem myslivce a bagristu Seppa v lese s roubíkem v ústech. Když se k němu vrátí, s hrůzou zjistí, že Sepp je mrtvý. Oba nakonec odnesou tělo ke staré salaši, tam ho pohodí a doufají, že jeho smrt bude vypadat jako mrtvice. Místní četník však i přes odpor starosty, otce jednoho z mladíků, zavolá policii, a tak se případ ocitne v rukou Bena a Sabriny. Ti záhy zjistí, že muž zemřel násilnou smrtí a na jiném místě, než byl nalezen. Při vyšetřování však narážejí na neochotu místních myslivců, kteří do svého středu nechtějí nikoho pustit a také dbají, aby si v Jachenau nikdo cizí nepostavil chatu. Pak dojde k výhrůžkám místnímu stavebnímu podnikateli, u kterého byl Sepp zaměstnám, a výhružný dopis dostane i Ben... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na Bena je v tomhle díle drzej snad úplně každej. Sice se tu ředí téma myslivců, ale líbilo se mi, jak Benův bejvalej kamarád - Tony Rambold - mluví o Benovi jako o tlustým Berghamerovi. Dokonce i vrah si z Bena dělá prdel a posílá mu výhružný dopisy, kde ho častuje názvoslovím tlustý prase. Ben to má ale v hajzlu a doufá, že se doma pořádně nažere a napije. A to i přesto, že ho máma docela šetří. Solidnější díl, ve kterém se promítla celá řada standardních postaviček od Fajfra počínaje po preláta konče. ()

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Asi tak jak píše Stegr:-) Rozhodně jsou to dívatelné, lehce komediální kriminálky, od kterých sice nelze moc očekávat, ale na druhou stranu když jste utahaní a chcete si dát nějakou přijatelnou oddechovku proloženou čůracími reklamními pauzami, je to celkem dobrá volba. Určitě bych Bena nezatracoval, pro mě má svoje místo. 60%. ()

Reklama

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama