Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na jednom tölzkém statku tráví zimu cirkusový soubor, pak ale majitel statku Kiening najednou oznámí, že se musí všichni vystěhovat. Druhý den je Kiening nalezen mrtvý s bodnou ránou v srdci. Detektivové Benno Berghammer a Sabrina Lorenzová mají o práci postaráno - musí zjistit, proč byl majitel statku zabit a kým. Seznam podezřelých obsahuje hodně jmen, kromě veškerého osazenstva cirkusu na něm figuruje i Kienengův syn Hans, jenž nepracuje a vesele propíjí otcovy peníze. Ben poznává v jedné ženě dávnou známou Madeleine Gartlachovou, k níž měl svého času hodně blízko, a tak má na vyšetřování nikoli pouze profesionální, ale také osobní zájem (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

50% - Pro mě jsou na tom všichni Big Beni přibližně stejně. Průměrná podívaná, televizní seriálo-filmy, které jsem dříve v pátek na primě sledoval... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl příjemně kombinuje Benovi speciální policejní taktiky vyšetřování vraždy s cirkusovými čísly místního cirkusu, který ve městě spíš krade, než aby dělal radost. A do toho na místním obdělávaném poli zemědělec objeví s nějakou místní mlékařkou mrtvolu, na kterou koukaj tak, jako by mrtvoly vídali minimálně ob den. Do toho Ben zjistí, že cirkusáckej kluk je asi jeho syn, tudíž zjistíme, že i on vede, nebo minimálně v dřívějších dobách, kdy byl o gram lehčí, vedl sexuální život. Vyšetřování je nicméně docela solidní a tak se z tohoto dílu stává další z příběhů ze života lidí v Bad Tölzu, na který je radost koukat. ()

Patrac999 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příběh o vyžraném německém detektivovi, ve kterém pokaždé pouze čirou náhodou přijde za pachatelem. Nic nezjistí, dá mu své číslo a kvůli pachatelovo demenci ho slavně zatkne. (Skoro jako růžový panter) Navíc je do toho zapletena jeho matka, která vůbec není vtipná. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama