Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (11)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Původně jsem scháněl film The haunting(1999), ale kvůli menší neshodě jsem si sehnal tohle, a říkám je to tak trochu nadpřirozená romantika. Film rozhodně nevyděsí nikoho kdo má nějaký ten horor zkouknutý, ale může se líbit romantickým citlivím lidem:-) Což já nejsem. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Je zaujímavé vidieť, že Kate Beckinsale vyzerá dnes lepšie ako pred 25 rokmi, teda minimálne v porovnaní s tým viktoriánskym účesom, čo tu nosí. Ako duchársky film alebo niekto dokonca povie, že horor, je film veľmi amatérsky, čo sa prejavuje hneď na začiatku – amatérsky sfilmovaný pád dievčaťa na kameň, amatérske prebudenie v truhle – toto nikoho už 50 rokov nevystraší. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Romantická duchařina, která dokáže v jistém rozpoložení mysli i trošku postrašit. Jinak ovšem žádný zázrak. 55% ()

dzira 

všechny recenze uživatele

Příjemná duchařina od bondovského režiséra. Ne moc strašidelná ale s podmanivou atmosférou. Rozhodně neurazí. ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

To není horor, ale červenoknihovní pseudoduchařina pro romantické babičky, co se rády bojí. Že já na to skočil... i když. Vydržet se to jakž takž dá, kinematografie celkem na úrovni (opisné názvuky Vertiga -- ano, jsou tam!), ale problémy se střihem -- především vlasů, ha ha (protagonisté je mají pořád jinak. Pokud by tam ta hezká slečna neukázala své skromné vnady, viděl bych to jako příjemné softhororové retro. Ale byl kdy takový žánr? Asi ne. V tom případě mi to připomíná některý z dílů nekonečného seriálu o Poirotovi (ovšem tanec, co končí souloží -- s tím se snad ani starý skeptický harcovník Hercule ještě popasovat nemusel)... Ale dobří duchové našim slabostem rozumějí. Lavírování mezi špatným a dobrým kýčem je znamením tohoto filmu. Možná i za tři hvězdy. Za jedno kritcké zhlédnutí? ()

Mortemiss 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný film, nevím proč, ale velmi mě zaujal, přitom by se mu dalo vytknout hned několik věcí. Zaprvé obsah, ohrané romantické klišé, kdy hlavní hrdina přijíždí na venkov a zamiluje se do dívky. Trochu zvrácené, když bratr kreslí na obrazy svou nahou sestru. Celým filmem se táhne příjemná atmosféra anglického venkova. Aidan má nádherné oči a jeho kolegyně Kate je překrásná. Film patří mezi mé nejoblíbenější a proto dávám 5*. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Dobrá práce dámy a pánové. I přes drobné chyby, je tahle málo známá duchařina s jemným nádechem romantiky, opravdu skvělá podívaná. ()

pend 

všechny recenze uživatele

Za mě celkem příjemné překvapení. Samozřejmě duchařská historka plná klišé, na druhou stranu nádherná Kate Beckinsale, která se nebála odhalit, plus pár vychytávek. ()

gezko 

všechny recenze uživatele

Málo známy film, ktorý ma prekvapil vo dvoch veciach. 1) Celková koncepcia filmu v "retro" štýle a dejové klišé je vyšperkované prepletením skutočnosti s fikciou, pričom rozuzlenie je (chvalabohu) až na konci filmu. Ako divák som nemal počas celého filmu potuchy, ako sa to skončí. 2) Jedna z mojich najobľúbenejších herečiek Kate Beckinsale sa vyzliekla a aj čosi ukázala. To sa prosím pekne nestalo ani v Underworld 2, kde sa to možno aj žiadalo. Celkovo film pôsobí takým retro duchárskym dojmom. Báť sa síce niet čoho, ale aj tak občas (najmä na konci) trošku zamrazí na chrbte. Moje hodnotenie: 45% - lahôdka na jedno pozretie. ()

Reklama

Reklama