Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tibi, Colonna a Manu jsou známá trojka. Jeden je fotbalista, druhý sportovní agent a třetí asistent trenéra. Všichni mají sny. Tibi chce hrát v nejvyšší fotbalové lize, Colonna se chce pro letech dřiny a z druholigového fotbalisty dostat k mastnému krajíci v podobě statisícové provize a Manu chce od všeho trochu. Když se jeden z největších fotbalových klubů ocitne v problémech, zavětří příležitost. Stačí vidět a být viděn (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

xander 

všechny recenze uživatele

Tri esá je snímok ktorý dokazuje kvality francúzskej komédie. Je to príjemné a vydarené dielko pri ktorom sa nebudete nudiť. Len niekedy bol humor až príliš groteskný, čo v zrovnaní zo žánrom komédia/dráma príliš nesedí. Ale väčšinou sa vo filme podarilo zlúčiť komédiu s drámou ukazujúcu špinavé zákulisie športu. Samuel Le Bihan je trošku nevýrazný, zatienený skvelým Gérardom Lanvinom. 4 eso to nieje ale medzi trojhviezdičkovými patrí k tomu najlepšiemu. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

50% Neškodná komedie ze zákulisí fotbalu (i ženského). Dovoluji si upozornit na herečku Isabelle Nanty, kkterá zde hrála Sylvii. (Vidět ji lze v Amelii z Mortmartru jako Georgettu, Asterix, Obelix a Mise Kleopatra jako Vodafonis a mnoha dalších francouzských filmech) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve Francii (Paříž) a Brazílii (Rio de Janeiro). (GASTON73)

Reklama

Reklama