Reklama

Reklama

Blood Street

  • USA License to Kill

Obsahy(1)

V roce 1990 se San Francisco stalo bitevním územím, kde zuří drogová válka. Na místě nádherných turistických zákoutí nyní existuje labyrint drogových překupníků a organizovaného zločinu. Hlavními postavami příběhu jsou dva nemilosrdní zločinci. První z nich je playboy Aldo MacDonald, nový vládce říše drog, toužící nejen po ženách, ale hlavně po moci. Druhý zlosyn je z Austrálie a jmenuje je se Malcom Boyd. Má nezkrotnou touhu po moci a násilí, jeho tělo je smrticí zbraní. Uprostřed pekelné linie se ocitnou dva noví pěšáci - bývalý policista P.I. Joe Wong a záhadná dáma Vanna. Příběh začíná, když Malcom Boyd nařídí odstranit Alda Mac Donalda... (Cvalek)

(více)

Recenze (3)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Co to mělo být? Dempsy a Mekpísová? Drsnej čínan Wong, co dá každýmu do držky, sem tam nějaký to bim bam a opakující se saxofon celej film. Fakt zážitek. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Hodne beckova VHS zalezitost, ktera ma svoji nostalgickou naladu. Je to takovy mix vseho mozneho, chvili neonoir, chvili kung-fu mlaticka, chvili drogove kartely, chvili maserky... Pro nostalgiy dobre na ukraceni dlouhe chvile. Jinak zbytecne. Jo a herci ani herecky tam nic poradne nehrajou,de facto jen odrikavaj text. ;) 3- ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama