Reklama

Reklama

Láska v Orient expresu

(TV film)
  • Česko Romance v Orient expresu (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Americká turistka Lily cestuje v proslulém Orient expresu z Benátek do Paříže a při této cestě narazí na Alexe, svého bývalého přítele, s nímž se seznámila před deseti lety, když byla na prázdninách ve Francii. Zamilovali se do sebe, pak ale beze slova vysvětlení Alex náhle odjel. Nyní chce dohnat ztracený čas a probírá se v myšlenkách minulostí, aby zjistil, jaké znepokojivé tajemství ho tehdy vedlo k nenadálému rozchodu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych od romantických filmů vyžadoval přemrštěnou akčnost, ale zas až takovouhle nudu by předvádět také nemusely. Já vím, že Benátky, Orient expres i Paříž jsou místa nanejvýš romantická, že téma krásné Američanky v Paříži vždy někoho zaujme, ale úplně do každého filmu by to strkáno být nemuselo. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

... a hlavní hrdinka dál jede vláčkem a zamilovaný přítel ji pronásleduje přes celou Francii Renaultem 4, který si koupil v první autoopravně, aby v ji 10 milionové Paříži našel i se svou dcerou, o které nevěděl... A to prosím nebyl ani zarostlý a ani zmuchlaný (tedy na konci už neměl tenhle Mirek Dušín kravatu) ... jak to Ti hrdinové dělaj ??? :-) ()

Reklama

Reklama