Reklama

Reklama

Angustia

  • Španělsko Angoixa (více)
Trailer

Obsahy(1)

Seznamte se s milými holuby, šneky a jejich vlastníky, duševně nemocným sanitářem Johnem a jeho terorizující matkou. Jejich oblíbenou zálibou je vraždění osob pro zisk očních bulv. Co se ale stane, když se někdo skutečný nechá inspirovat? Pohodlně se usaďte a užijte si unikátní film ve filmu. Pečlivě si ale před tím zkontrolujte, zda nesedí někdo za vámi. (Okara)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (46)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Originální, bizární a surrealistická Kultovní Psycho Pecka! Šílená matka telepaticky řídí svého syna na krvavé mise pomsty a když skoncuje s obětmi, vydloubne jim oči a přidá je do zvláštní rodinné kolekce. Ale to je pouze film: Opravdový horor začíná v kině, kde publikum sleduje tyhle děsivé vize! J.J Bigas Luna perfektně mixuje dějové linie mezi realitou a fantasy světem filmů. Španělé dokazují, že byli Mistři i v minulém století! ()

giallo 

všechny recenze uživatele

Smekám a tleskám tomuhle zapomenutému originálnímu horroru. Ten nápad je prostě geniální a když nevíte, do čeho jdete tak jako já, budete velmi překvapeni! Už jen proto si tenhle film zaslouží absolutní hodnocení, ale navíc je i skvěle zpracovaný s pěkně úchylnou hudbou a lahůdkovými herci. Delikatesa. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Děsivá Zelda Rubinsteinová z Poltergeista a její vyšinutý synek. Kromě hlemýžďů a holubů milují oba oči, oči, jež společně sbírají. Báječné psycho o synovi, kterého ovládá matka (nelze nevzpomenout Psycho), se chvílemi mění v halucinogenní podívanou, kdy kromě filmu ve filmu je do děje zatahován i samotný divák. Nedivil bych se, kdyby se v kině někomu z těch spirál zatočila hlava. Očička jsou pěkně vyřezávána, vydloubávána, omývána a vystavována. Výborná kamera, hudba i věrohodné herecké výkony. ,,Neboj se mě, nejsem skutečný, jsem jen tvoje halucinace.".......fik! ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Velmi dlouho jsem přemýšlel, co si o tomto filmu vlastně myslet. Naprosto famózní začátek nesoucí se v duchu originálního nápadu, navíc značně odpudivého, jdoucí ruku v ruce s psychologickým terorem své matky je bohužel na vahách spokojenosti převážen značně průměrnou druhou polovinou, kde vyvolané napětí opadá. Nakonec jsem se rozhodl pro vyšší hodnocení, především kvůli originalitě, skloubení totožného příběhu na plátně i ve skutečnosti a alespoň trochu vyvedenému zakončení. 70% ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Další, hodně povedený výlet, do nitra temné, lidské duše. S jedním očním specialistou, matkou, jejíž hlas mi nahání hrůzu ještě teď a s dvojitým příběhem, který se vlastně spojí v jeden. Vidět tenhle film v době jeho vzniku, to musel být fakt nářez, dnes přece jen slouží už jen, jako velmi kvalitní ukázka toho, že i bez nějakých pompézních efektů lze natočit snímek, který je napínavý, jako tětiva na luku. Fakt hustý. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama