Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Oklahomě 19. století se Annie (Amanda Plummer) a Jenny (Diane Lane), dvě dospívající dívky, které milují příběhy o psancích, vydávají na výpravu, aby se seznámily s těmito bandity a přidaly se k nim. Najdou však jen pouhý zbytek někdejšího gangu, a přestože jsou zklamané, snaží se jim pomoci uniknout před razantním šerifem. (mac000)

(více)

Recenze (6)

anderson

všechny recenze uživatele

ČESKOSLOVENSKÁ KINOPREMIÉRA: ÚPF = XII./ 1982 - réžia českého znenia (ÚPF Praha) = Zdenek Sirový --- Lancastera dabuje Petr Haničinec, Savagea dabuje Ladislav Županič, Steigera dabuje Ilja Prachař a Laneovú dabuje Gábina "superstar" Osvaldová (29.7.2009) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

V 70. a 80. rokoch bol western mrtvy znaer ... nepomohlo ani ozivovanie mrtvoly tymto filmom ... zaner bol mrtvy a tak to malo este dlho ostat . 45 % ()

malenfant 

všechny recenze uživatele

Byl jsem na tom někdy v roce '82 v Dobřichovicích v kině a vůbec si to nepamatuju. Čtyři hvězdičky jsou za to, že i kdyby to byla hovadina, ono to přece jenom tenkrát něco znamenalo, jít na americký film:-) ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Zábavný western s luxusním obsazením, který tematizuje stáří, úpadek Divokého západu a pohasínající slávu kdysi proslulých desperátských gangů. Autor šestákových románů Ned Buntline, jehož spisek tolik inspiroval Annie, získal o dekádu později svoje zhmotnění v odporné postavě pisálka Beauchampa v Eastwoodových Nesmiřitelných. ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama