Reklama

Reklama

Ooru naito rongu

  • Japonsko オールナイトロング (více)

Obsahy(1)

Traja chalani sa spriatelia po tom, čo jeden psychopat ubodá na ceste mladé dievča a jeden z nich ho zrazí skútrom. Trojica sa dohodne, že usporiadajú párty u jedného z nich, na ktorú pozvú aj pár dievčat. V zháňaní dievčat sú však neskúsení, a preto splnenie tohto cieľa je zložitejšie, než sa na prvý pohľad zdalo. Oslava sa však neuskutoční, pretože jednému z trojice partia výrastkov znásilní a zabije dievča a oni sa týmto kriminálnikom rozhodnú pomstiť. Nie všetci však z tohto súboja vyviaznu živí... (Astaroth12)

(více)

Recenze (21)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Žádná nízkonákladovka, nýbrž profesionálně natočený exploiter. Po většinu času se tvářící jako romantické teenage drama s komediálním nádechem, ke konci se však měnící na poctivý "rape and revenge". Poctivý ale v tomhle případě neznamená brutální nebo šokující. Veškeré násilí se totiž drží ještě v přijatelné normě. Sem tam znásilnění, podříznutý krk, ale nejvíc prácičky v závěru obstará brokovnice. Pěkné, ale jako legenda asijského exploitationu se mě to tolik nedotklo. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Snaha o navození příjemný atmosféry na začátku, kdy se film tak trošku snaží diváka uchlácholit a dostat do situace, kdy neunese rychlou změnu děje na brutálnmí a násilnej rape & revenge ne mě moc nefunguje, já tyhle výkyvy moc nevnímám, ale i tak je ta závěrečná půlhodina, zakončená brokovnicovým vyřízením účtů se všim všudy, skvělá, i když možná trošku zbytečně moc psycho ()

Reklama

Vaklaf 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl opravdu ošklivej a drsnej film. Nic pro slabý povahy. Nedosahuje sice až tak extrémního stupně projevené brutality, nicméně pocit z něj je opravdu sick. A dokonce obsahuje i morální ponaučení: "Až vám někdo udělá něco moc ošklivýho a budete se mít potřebu pomstít, tak se v tom nevyžívejte. Jinak si někdo jinej časem přijde pro vás." Taková je karma. ()

rykardo 

všechny recenze uživatele

" Ooru naito rongu " aka " All night long" je opravdu hodne uchylna serie dnes uz petice filmu, z nichz me asi nejvice presvedcily dil druhy a treti...., druhy bych zhodnotil asi jako nejbrutalnejsi, co se explicitniho nasili tyce, zatimco dil treti se mi jevi jako nejuchylnejsi a nejperverznejsi..., nektere sceny jsou fakt hodne, hodne bizarni....sexualni nasili beyond all limits..., kazdopadne kazdej, kdo je alespon trochu ulitlej do japonske extremni kinematografie, by si nemel nechat prvni tri dily ujit..... ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Starší a menej známy bratček Miikeho Oodishonu, ktorý využíva navlas rovnakú príbehovú stavbu. T.j. Film sa dlho nevinne tvári ako také konzervatívnejšie Beverly Hills 90210 (trojica stredoškolákov neisto naväzuje svoje prvé medzidruhové kontakty), aby sa potom zmenil na... Dávam 70% a to hlavne za nevypočítateľné finále. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama