Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chu Liu Hsiang (Ti Lung), brilantní, chytrý a kultivovaný muž trpící onemocněním dutin a slabostí pro své tři krásné žákyně, který je zároveň mistrem bojových umění musí na žádost princezny z ostrova Magické vody rozplést záhadnou vraždu tří vůdců tří klanů, ve které figuruje jed zvaný magická voda. Jeho pátrání se zaplétá, svědci umírají a Chu se musí střetnout s mnoha protivníky, kteří mu pátrání nijak neusnadňují. Do cesty se mu ještě připlete záhadný šermíř (Ling Yun), divoká pouštní princezna(Li Ching) a buddhistický mnich (Yueh Hua). Šarmantní Chu Liu Hsiang přijde na stopu dávné vraždy japonského bojovníka Iky, který po sobě zanechal dvě děti. Tato vražda spojuje všechny ostatní a děti jsou klíčem k záhadě. Když už ale Chu začíná chápat, jak se věci mají, je unesen na ostrov Magické vody, kde žije tajemná bisexuální princezna (Pei Dee), ke které vedou nitky celého příběhu. (miklaras)

(více)

Recenze (4)

Epistemolog 

všechny recenze uživatele

Wah Yuen jako Iga Ninja se stylovým účesem. Zrychlené záběry v soubojích působí spíše jako groteska. Když připočtu fakt, že komparz je tvořen z nejlepších kaskadérů a bojových umělců dané doby, zklamání. ()

miklaras 

všechny recenze uživatele

Pro nadšeného čtenáře detektivních příběhů soudce Ti, který rád kouká na Jamese Bonda a byl odkojen seirálem Opičí král je Clans delikátní lahůdkou. Když připočtu absolutně cool Ti Lunga v hlavní roli usměvavého šermíře Chu Liu Hsianga(který se ohání skvěle vějířem)se zalehlými dutinami, falešného mnicha, bisexuální princeznu, záměny osob a šílený zmatek ve jménech i identitách, kulisovou atmosféru evokující čínské divadlo, pastelově barevné kostýmy a kupodivu výborné bojové sekvence, o které se postarali choreografové Wong Pau Gei a Tong Gaai, je tu film, který sice leckdo nezvládne, ale ti, kdo jsou připravení na cokoli se budou zalykat blahem...a litry malinově nafialovělé umělé krve. Paráda! ()

Reklama

Navaran 

všechny recenze uživatele

Teda...detektivní příběh... Ti Lungovi to tu doopravdy sekne. To však neznamená,že ostatním ne. Film má velmi komplikovaný děj. Do poslední chvíle nevíte,kdo je postava v červeném...no,víte o něm,že nosí černou paruku,chodí v červených hadrech a je to ninja. Pohybuje se tu spousta postav,a většinou jsou všichni falešní. Kdosi vraždí lidi pomocí magické vody a Ti Lung,musí zjistit,kdo. Už už je na stopě,ale ta se ukáže býti falešnou. Do toho se tu pohybují dvě princezny(jedna je bisexuální) V jejich případě je nejlepší mít plný noc,aby vás neuspaly na dva dny. Jsou to baby zákeřný. Víc už vám neprozradím,aby jste z toho taky něco měli(pokud si to pustíte) (a to vám vřele doporučuji;-)) ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama