Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V Las Vegas není těžké mrknutím oka přijít o milion dolarů, ale dostat ho zpět už tak snadné není.  Řidič taxíku Jerry Logan náhodou přijde k balíku kradených peněz a nehodlá se ho jen tak vzdát. Usoudí, že by se měl z Las Vegas raději vypařit, protože mu hrozí velké nebezpečí. V patách má chladnokrevného a zkušeného zabijáka, který pracuje neomylně a zanechává za sebou mrtvá těla těch, kteří měli s Jerrym na útěku co do činění. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Tak hlavně, že tam je mrdačka že. Tupý jak poleno. Já na útěku před nikotinem vyvolám větší napětí. Ta akce byla kde prosím? ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

Dá vám to tam, to co chcete. A je pravda, že Tahle země není pro starý by vypadala jinak, nebýt tohoto zapomenutelného snímku. ()

Reklama

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Při shlédnutí jsem měl myšlenky,co bych v situaci hlavní postavy dělal já.Naštĕstí mě z toho zachránil zabijácký důchodce a taxikář,oba magneti na pěkně holky.A záběry z letišť,připadám si jako bych znal všechna v celém améru.Noc se dá strávit mnohem líp než s běžícím mužem ()

bourec 

všechny recenze uživatele

I když sem tomu dal tři hvězdy,po dalším,vlastně druhém skouknutí,musim s hodnocením dolů.Plný nesmyslů,chyb,film dost nepovedenej.20%. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Réžia českého znenia (AW STUDIO PRAHA) = GUSTAV BUBNÍK - Ak by niekto nedokázal definovať výraz "béčkový" film, odporúčam mu zhliadnuť túto snímku. Režíroval ju Mark L. Lester, ktorý si u mňa šplhol napríklad dvoma generačne rôznorodými Triedami alebo Zúčtovaním v Malom Tokyu, kde prejavil aj v rámci nízkych rozpočtov značnú režisérsku invenciu. Bohužiaľ MUŽ nevidel onú invenciu ani z rýchlika. Popri pestrom obsadení (groteskne drsný Glenn, vyčúrane hlúpy McCarthy, prípadne narcisticky dementný Glover) tak ponúkne iba nezaujímavo spracovanú obohranú zápletku, plnú nelogických klišé. (13.9.2015) ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama