Reklama

Reklama

Love Story z Manhattanu

  • Německo Nancy & Frank - A Manhattan Love Story
všechny plakáty

Obsahy(1)

Nancy Ferencz je výzkumná pracovnice. Jednoho dne přijme pozvání na party na jachtě. Tam potká Franka Wagnera - německého obchodníka, který přijel dojednat obchod s Curtisem Shermanen. Na palubě je také Paul – dlouholetý Frankův obchodní partner, který jej má v obchodním jednání podpořit. Curtis Sherman je milionář, který drží nad Nancy ochrannou ruku od té doby, co se přistěhovala z Maďarska. Rád by i více, ale to Nancy striktně odmítá. Frank je Nancy fascinován, k velké nelibosti Curtise Shermana. Ten použije Paula k intrikám proti důvěřivému Frankovi. Obchod se nakonec nezdaří a Frank přijde také o Nancy. Později se Frank do New Yorku vrací a potká Nancy. Ta mu nabídne pomoc, kdy využije svůj vlivu na Shermana. Franka začíná tajemný vztah Nancy a Shermana velmi zajímat, ale také děsit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

Něco tak stupidního jsem už dlouho neviděla .Slátanina že to svět neviděl.Patlali to jak se dalo.V jedné hospodě dokonce měli na stěně světelný nápis česky : Svoboda.Ale závěrečné titulky svoji délkou byly hodny nějakého velkofilmu. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Tady se někdo nechal inspirovat Pretty woman. Bohužel, jeho kvalit nedosahuje ani zdaleka. I když - ta kočka mně přišla víc sexy než samotná J. Roberts. ()

Reklama

Reklama