Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista John Cain z Los Angeles je vyslán do arizonské indiánské rezervace převzít vraha. Nukal Twobear, několikanásobný vrah, je místními Navaji nazýván démonickým vykradačem myšlenek. Po převzetí se Twobearovi podaří utéci při tajuplné, mysteriózní nehodě. Začíná hon. Hon na Twobeara? Z lovců policistů se najednou stává honěná zvěř. Ke své hrůze si Cain začíná uvědomovat, že nebojuje pouze o svůj život, ale i o svou duši... (Golden Crown)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

honajz 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě se to veze po vně tehdy populárních filmů o původních obyvatelích Ameriky v současné době, ať šlo o Costnerův tanec s vlky, nebo jiné kriminálky s indiánským vyšetřovatelem/-elkou/pachatelem/-lkou. Tohle trochu mate tělem, protože to začne jako taková prapodivná detektivka s trochu mystickým pozadím, kterážto část ale má co říct jak k životu samotného detektiva, tak k následné mysteriozní naháněčce územím Čejenů jednoho vraha. Vlastně se to trochu neuměle, trochu naivně pokouší o jakousi duchovní cestu prozření a boje s vlastními běsi, takže nakonec je ona kriminálka (protože pachatele známe) jen jakousi kulisou právě k tomuto sdělení. Jinak oceňuju snahu a jistou realističnost postav, vedení příběhu i toho, že když hrdina dostane přes držku, tak má co dělat, aby to rozchodil. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jednoduché deväťdesiatkové béčko v ktorom charizmatický hrdina honí v nejakom exotickom prostredí (v rezervácii medzi Indiánmi) zákerného vraha. Nesmie chýbať vnadná indiánka, ktorá ukáže hrdinovi netradičné zvyky, tak aj všeličo ďalšie. Na konci sa cesty zloducha a hrdinu pretnú, čo očakávane jeden z nich nerozchodí. Ale okrem jednoduchej presdržkovej sa tu nejakej ďalšej akcie nedočkáme. Namiesto nej sa tu radšej všetci kochajú prírodou. Celkovo skôr nuda a film na ktorý sa právom zabudlo. 4/10. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama