Reklama

Reklama

Machři

  • Česko Neuvěřitelný příběh (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Divoký západ roku 1905. Dvanáctiletého Daniela Hacketta už nebaví život na odlehlé farmě u městečka Paradise Valley a rád by se přestěhoval do New Yorku. To se nelíbí jeho otci Jonasovi, který nedá na svou farmu dopustit. Daniel s otcem chodí často na ryby, kde mu otec vypráví příběhy o hrdinských pistolnících Pecosu Billovi, Paulu Bunyanovi a Johnu Henrym.  Pak se Paradise Valley dostane do hledáčku stavitelů, kteří by zde rádi vybudovali nové velkoměsto. V jejich čele stojí bývalý pistolník, bezcharakterní J. P. Stiles. Ten nabídne všem obyvatelům Paradise Valley, že jejich pozemky odkoupí. Jonas se však rozhodne si farmu ponechat a při vzájemné potyčce ho Stiles postřelí. Jonas Danielovi svěří do ochrany dekret na pozemek farmy, který Stiles chce získat za každou cenu...
Daniel usne v říčním člunu a dopluje až do Texasu, kde se setká s Pecosem Billem, o kterém mu jeho otec často vyprávěl. Pecos Danielovi slíbí, že mu pomůže v boji se Stilesem, který se se svými muži vydal Daniela pronásledovat. Brzy se k nim přidají i další dva hrdinové z Jonasových vyprávění – Paul Bunyan a John Henry. Čtveřice se postupně vrací do Paradise Valley, kde se chce postavit Stilesovi a jeho mužům... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Nejprve je třeba říct, že Machři jsou ne zcela tradičně pojaté dobrodružství pro děti. Patrick Swayze tu s knírem vypadá dost jako Kurt Russell, Scott Glenn a vše okolo něj zas vypadá jako velká inspirace pro záporáka z Wild Wild West. Pomalejší tempo, nic moc sympatický dětský hrdina a přechody mezi realitou a snem, které jsem asi nedokázal vnímat nekritickou dětskou duší mi opravdu moc radosti neudělali. Jediná akce odehrávající se ve westernových kulisách je jakž tak fajn a jestli si na snímek snad někdy vzpomenu, tak asi jenom díky ní. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Jeremiah S.Chechik by neměl vůbec točit filmy. Tento western se dá dokoukat s vypětím všech sil a to nemá vůbec špatné herecké obsazení. Swayze, Platt, Stahl, Glenn a další jsou pro tento film úplně škoda. Velmi špatný western s televizním "lookem". ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama