Reklama

Reklama

VOD (1)

Dvaadvacetiletá Bonnie se sestrou Debbií navštíví San Diego, aby společně oslavily její šestnáctileté narozeniny. Jejich záměry znění nepříjemně vlezlý umělec, kterému dospívající blondýnka svým zjevem zjevně učarovala. Ten je také zklamán odmítnutím svých návrhů. A rozhodně nepatří k těm, kteří na cestě k cíli nějak ustupují. Když jdou sestry druhý den navštívit místní zoologickou zahradu, čeká na ně nepříjemné překvapení... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

majo25 

všechny recenze uživatele

Typické 80-tkové béčko, ktoré má síce bližšie k akčnému žánru než k trileru a krimi, ale inak v ničom vyslovene neurazí a určite nezodpovedá tunajšiemu značnému podhodnoteniu. Policajné pátranie po unesenej nezletilej, akcia, nejaká tá nahota (iba hore bez) a celkom originálni zaporáci. Občas sa podaril aj nejaký ten trilerový prvok - konečne ale nejakú postavu napadlo pred násilníkom jednoducho utiecť. Je pravda, že akcia (väčšinou lacná prestrelka a pár súbojov) sú slabšie, ale zasmial som sa vlastne iba pri natáčaní porna, ktoré si tvorcovia predstavovali relatívne úsmevne - naobliekaní "herci" pri bazéne. ()

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový akční film osmdesátých let. Hlavními postavami jsou dvě krásné, bloňďaté sestry, z nichž ta mladší je unesena gangem, zdrogována a nucena k natáčení pornofilmů. Starší sestra (Barbara Crampton), která čelí vyhrůžkám ze stran gangu, se seznámý a poté zamiluje do mladého policisty, který ji pomáhá nalézt svou sestru... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Příšerný scénář, strašná hudba a to jsem to několikrát přepnul jinam a futr se to nechtělo rozjed. Tak snad jen hvězda za celkem ucházející Barbaru Cramptonovou. ()

ScreamJay odpad!

všechny recenze uživatele

Když při pohledu do televizního programu zřelo mé oko, že je film v původním znění s titulky, v domnění že půjde o bezesporu kvalitní dílo vzalo za své už po pár minutách. I kdyby tam prdli dabing Jiřího Lábuse ruku v ruce s Jirkou Pomejem, pořád by to bylo menší zlo než je tenhle film sám o sobě. Typický příklad televizního béčka, které se ještě všema možnýma i nemožnýma způsobama snaží vypadat mnohem starší než ve skutečnosti je. Úchylák točící neméně úchylné filmečky unese sestru hlavní hrdinky a pod drogama jí nutí k natáčení. Jenže ty drogy by spíš potřeboval divák, aby dokázal film dokoukat alespoň do úctyhodné půlky. Mizerné herecké výkony, mizerné efekty a mizerný děj korunují takové blbiny jako střelba v běhu s otočenou hlavou a zasáhnutí všech terčů. Největší šílenost je pak hlavní hrdinka ve vile onoho záporáka a neuvěřitelná náhoda, kdy stojí několikrát kousek od procházejících zločinců ale nikdo si jí nikdo ani nevšimne. A to i když je tam jak pěst na oko. Vizuálně to doopravdy vypadá jako ty policajtské seriály z poloviny 70tých let. Váhám mezi jednou hvězdičkou, za kterou bych musel složit zkoušku normálnosti a nebo odpadem, který by ani zdaleka nezahrnoval neskonalou dokonalost filmu připomínajícího sestavu totálně zasádrovanýho sokola na spartakiádě. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama