Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když olympionik Alex Freyer (Robert Chapin) nešťastně usmrtí během šermířského souboje svého soupeře, všechno pro něj skončí. Zničen touto tragedií a obcházen všemi, kromě přítelkyně Eleny (Reneé Estevez), stojí před nevábnou budoucností. Shodou okolností k němu pronikne informace o ilegálním šermířském ringu pro "horních deset tisíc", přezdívaném Ocelová aréna. Tu vlastní tajemný "Černý muž", který rozhoduje o tom, kdo po boji zůstane naživu. Alex se mu zalíbí a brzy se z něj stane obávaný bojovník. Vítězství mu přinesou blahobyt a přízeň krásných žen, ale rovněž izolaci od skutečného světa, včetně jeho někdejší lásky Eleny. (Warlockee)

(více)

Recenze (4)

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Wow,tohle je teda sila. Vsechny ucastniky tohodle filmu by meli zavrit do Ludovica a kapat jim do oci aby se probrali. Teda krome Garyho Caspera kterej se mi hodne libil a je skoda ze uz sem ho videl hrat jenom takovy steky ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Má to atmosféru devadesátkových arénovek. A vykrádá to Amerického samuraje do posledního filmového políčka, jen je to ještě lacinější, stupidnější a o takové čtyři pět stupňů kyu níž. Místní vocasníci (bojovníci napsat nemůžu, neb předvedené věci mají více společné s cirkusem než s bojem) mají černé pásky leda tak v šoumendó. Nechce se mi psát vůbec nic navíc, nemá to nic, kvůli čemu bych se na to chtěl podívat znovu. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Debilita tesil jsem se na pekny souboje z mecem ale v takhle trapackym provedeni je to urazka hlavni hrdina je naprosto nabuzlej neakceptovatelnej kreten film jako by si chtel hrat na Americkyho samuraje ale tomu nedosahuje ani po spicky malicku ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama