Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Producent teleshoppingové stanice GBSN Ricky Hayman dostane od majitele společnosti McBainbridge ultimatum. Pokud do čtrnácti dnů nepřijde s řešením, které by zastavilo klesající prodej, dostane padáka. Cestou za tvůrcem a producentem Scottem Hawkensem, od něhož si slibuje oživení vysílání, srazí podivného holohlavého černocha v bílém rouchu, který si říká G. Odveze ho do nemocnice. Muž se další den objeví ve studiu, aby Rickymu poděkoval, a ocitne se přímo uprostřed výroby reklamy na prací koule. Je sice vykázán, ale hektická atmosféra se mu líbí a Ricky využije jeho přítomnosti, aby zapůsobil na kolegyni Kate. Dostane nápad, aby G zkusil nabízet výrobky v jeho pořadech. První vysílání skončí zdánlivou katastrofou, když tajemný muž začne zboží pomlouvat a mluví o hledání vnitřního klidu. Ricky dostane okamžitou výpověď. Jenže pak se ukáže, že po vysílání okamžitě stoupl prodej o třicet procent. (TV Nova)

(více)

Recenze (97)

Triple H 

všechny recenze uživatele

Fajn komédia. Eddie Murphy je ako "G" výborný (rozhodne jedna z jeho lepších úloh). Jeff Goldblum zahral tiež presvedčivo a jeho prerod mu uveríte. Síce som sa pri filme ani raz nahlas nezasmial, napriek tomu som sa však dobre bavil. A tých pár moralít občas tiež neuškodí, keď v sebe vypnete cynika. ()

PedroPo 

všechny recenze uživatele

Kdo pak asi Eddiemu doporučuje scénáře? Že by někde tady započal strmý kariérní pád Eddie Murphyho? Svatý muž není úplný s*it a Jeff Goldblum taky není úplně marný, jen dohromady je to zábava na nedělní dopolední vysílání v televizi. Nic víc. Ale jako studijní materiál, který má vysvětlit teleshopping je to výborné :) ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Vždy to pro mě byl naprostej obyčej s vtipálekem Murphym. Dnes už vím, že jde o neobyčej! A to díky mojí manželce! Můj andílek mi ukázal pravou podstatu tohoto bijáku, pravou pointu řečených příběhů, který plynou z pusy pana Dží, tu pravou krásu a nádheru filmu, kterou si musí najít každej sám! Zlomila mě story o "mořské hvězdici"! Oblíbil jsem si tento snímek kvůli tomu, že už vím, co na tom je díky mojí milované osůbce to kouzelný a překrásný! V tom jí obdivuju a za to jaká je, ji samozřejmě MILUJU!!! Holy man za 80% ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Úplně průměrná romantická komedie, s velmi milými záměry. Plus filmu je vtipný Murphy, a pohledný Goldblum. Žel jinak by to mohlo být napěchované vtipy, ale příliš není. Chybí nějaká nadsázka, drzost, něco co dělá z průměrných filmů nezapomenutelné snímky. Tohle bylo jen takové hihi, troška zábavy, malinko pokus o zápletku, a náhle zjistíte že je konec filmu. Já celkem proti tomuto snímku nic nemám, protože když má člověk špatné období, a cítí se z různých důvodů na nic, tak potom právě takovéhle filmy jsou docela příjemnou spásou. Takže vždycky záleží na účelu. Navíc já nemám žádný problém s Murphym, ani jeho herectvím, takže jsem to nemusela nijak srovnávat, a jenom jsem se prostě dívala. Bez toho abych se musela rozčilovat na zlé názory nebo podobné věci. Někdy se člověk potřebuje prostě jenom tak dívat... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Námet je celkom zaujímavý ale naozaj netuším prečo je to komédia keď to nie je vôbec trochu vtipné. Ja sa nezasmial ani raz. Murphy podáva ako skoro v každom filme jeden z jeho najhorších výkonov .. je neuveriteľná škoda, že aj pod tak slabým scenárom. Nehádžem to na úplné dno aspoň vďaka Jeffovi Goldblumovi, pár pekným prostrediam, kde sa dej odohráva a o kus nadpriemernej hudbe. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (4)

  • Prípravy na natáčanie začali už v roku 1993, kedy sa do hlavnej úlohy počítalo s Johnom Candym, no po jeho smrti v roku 1994 bol projekt zastavený. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama