Reklama

Reklama

Příběh z Ospalé kotliny

(TV film)
  • USA The Legend of Sleepy Hollow

Recenze (3)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film který sice v dnešní době asi málo kdo ocení, ale i tak se jedná o výborné dílo s pěknou noční atmosférou a výborným Goldblumem. Na filmu sice dost smrdí to televizní zpracování ale hlavní tahoun filmu je ta atmosféra, jezdec není skoro vidět a většinou se Cranea snaží vystrašit občané Sleepy Hollow, takže jedná se o bezhlavého jezdce nebo ne? Film je sice hodně upovídaný ale nejsou to nudné dialogy a prakticky furt se tam něco děje. Příjemní herci navíc film umocňují a já můžu dát s klidným svědomým hezké 4*, ale jak jsem říkal není to pro každého. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Nič moc,ale za tri,keď už pre nič iné,tak preto že sa nepatrí film ktorý je určený skôr pre detí,degradovať.Nebolo by to fér.Film sa snaží byť aj tak trochu strašidelný,ale pôsobí skôr komický.Ale pre decká to môže byť sranda.Lepšie povedaná,mohla byť sranda v tých rokoch.Dnešné deti by sa mu už skôr vysmiali.Filmov o tejto legende je viac,videl som len tento,takže prirovnávať nemôžem.Ale mohol by to byť aj celkom dobrý rodinný film. ()

Reklama

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tajuplný a poněkud strašidelný příběh s charismatickým Jeffem Goldblumem v hlavní roli. Na motivy legendy o Sleepy Hollow vzniklo několik filmů, viděl jsem zatím jen dva a tento se mi líbil více. Má příjemně mrazivou atmosféru, nejen díky strachu, který se snaží v divácích chvílemi docela úspěšně navodit, ale i díky zimní scenérii, v níž se odehrává. Milovníci drsných hororů by byli asi zklamáni, ale pokud máte rádi jen takové mírné strašidelno, je tenhle film přesně pro vás. DOPLNĚNO: Už jsem viděl pochopitelně i ten Burtonův film a ten je nejlepší ze tří "sleepyhollowských" pokusů, i tak ale tenhle TV film má dostatečně silné a konkurenceschopné charisma. :-) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama