Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pletichářská tchýně Beatrice Stanhope nehodlá připustit, aby neohrabaný Král džungle navždy zůstal s její dcerou a vnukem. Do jejích černých plánů se tedy náramně hodí Uršulin bývalý snoubenec Lyle. Chce, aby její dceru zhypnotizoval, donutil ji opustit George a proměnil džungli v rašeliniště. Kvůli Uršulině záchraně putují George, Ape, Shep a Tookie do Las Vegas. Spolu s ní pak spěchají domů, aby zabránili Lylovi zničit jejich džungli. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (27)

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Až moc velká kopie prvního dílu, čehož si všimnou i lidi, kteří ho neviděli, jelikož se tam pořád používá, vypadá to podobně jako v prvnim dílu, ale kulisy jsou jiný. Nejhorší je, když George použije slova:"Studio nemělo peníze na Brandona Frasera". A to je právě dost poznat. Právě on dodával prvnímu dílu jakýsi kouzlo. Ve dvojce se herci spíš už jen přehrávají. K tomu si připočítejte, že oproti prvnímu dílu, kde zvířata vypadala realisticky se právě tato skutečnost změnila. Uměle vytvořrnej slov, lev atd. se mi nelíběj´. Asi takhle - vypadá to, že z toho dělam nejhorší film na světě, ale to rozhodně neni. Jen je určen pro malé diváky. Oba díly sice vytvořilo Disney studio, ale v prvním si scénář dovolil využívat i peprnější vtipy(pořád, ale v rámci snesitelnosti). Každopádně děti budou nadšený. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Jakožto nepokrytý zastánce prvního Džordže z džungle a jemných dětinských parodií musím konstatovat, že toto bylo i na mě silné kafe. Úspěch jakéhokoli pokračování je velkou neznámou, ale pokud nejsou k dispozici ani herci z prvního filmu, ani geniální nápad, ani slušný režisér a scénárista, výsledek bude zákonitě stát za pár plesnivých kokosů. Tohle byl zkrátka jeden velký omyl... Ale stanou se i horší věci. 20% ()

Reklama

Prochy38 

všechny recenze uživatele

To se těžko komentuje. Trapná, blbá, stupidní, nevtipná a kdovíco ještě .. záležitost. Trapný pokus navázat na hodně dobrý první díl. Kdo byl stále stejně dobrý, byl vypravěč.... Jinak nic. * ode mě za nádhernou Julii Benz. Bohužel hrála takovou kravku, že ani kvůli ní už se na to nikdy nepodívám. Nechápu, jak může někoho bavit takový spleť zvuků, trapných pádů a karambólů bez jediné kloudné myšlenky.... ()

kritiklon 

všechny recenze uživatele

Co k této hrůze říct? Tragickej příběh, příšerní herci, přiblblá zápletka a v negativech bych mohl pokračovat nejspíš dost dlouho. Naprostá zbytečnost. Nechápu kdo dal peníze na něco takového - ani Brendan Fraser už tu nechtěl hrát a ten hraje v kdejaké kravině! No dobře, párkrát jsem se zasmál ale spočítal bych to na prstech jedné ruky. A ty dva, tři vtipy které stejně zapadly do průměru, rozhodně nestojí za dalších 90 minut pocitů, kdy si chce člověk vypíchnout oči aby tohle neviděl a aby neměl z čeho brečet! 1* za 20% ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Bída jako prase. Co se ale dalo čekat, když se vyměnil režisér a ústřední dvojice? Zůstal akorát slizoun Lyle, který ale byl nesympatický už v prvním díle. Humor klesl o mnoho pater dolů a děj je taky jenom debilní konstrukt bez smyslu. I kdyby zůstal původní ansámbl, tak by to byl propad, takhle je to jenom průser. 15% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Když jde George navštívit Juniora, dítě si čte Tarzana. (HappySmile)

Reklama

Reklama