Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva policisté navštíví tajemného muže v jeho honosné vile. Na jeho zahradě byl totiž nalezen hrob s 24 zohavenými těly a podezřelým je právě on, Mr. Frost. Když je po dvou letech v poutech převezen na speciální psychiatrickou kliniku, stále nikdo nezná jeho totožnost ani křestní jméno. Ostatní pacienti k němu brzy začnou vzhlížet a on jediným pohledem tiší projevy jejich nemocí. K doktorce Sáře Dayové, jako jediné, poprvé po 2 letech promluví. Ostatní lékaře Frost zcela ignoruje. Sára vyhledá vyšetřovatele, který se před lety zabýval Frostovým případem. Ten jí tvrdí, že s Frost není duševně chorý a že s ním na kliniku přijali samostné zlo. Doktorka je však vědec a náboženská tématika ji příliš neoslovuje. Brzy nato z ústavu uprchne mladý pacient a zavraždí svého otce. Sářin postižený bratr začne z ničeho nic chodit. Přibývá zázraků a přibývá i mrtvých. A Sára stále více propadá Frostovu kouzlu a přitom v ní roste přesvědčení, že ona jediná ho může zastavit... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Nebýt Goldbluma, byl by to celkem průměrný film (byť s velmi zajímavými momenty), na jaký se rychle zapomíná, ale jeho výkon v roli pana Frosta posouvá tenhle kousek o třídu výš. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Hlavným ťahúnom tohto malého trileru je samozrejme charizmatický, ale svojráznym hereckým prejavom nejeden raz disponujúci Jeff Goldblum (Mucha). Potešia tiež schopní herci z podporných rolí (Kathy Baker, Alan Bates) a vynikajúca, zlovestná atmosféra. Jeff tu hrá mrazivého sériového vraha. zaujímavosťou je, že o 5 rokov neskôr po jednom pátral (Skrýša pre diabla podľa Koontzovej knihy). ()

klerik

všechny recenze uživatele

Pri pohľade Jeffa Goldbluma som prvý krát pocítil to, čo pri jednom kanibalovi vo väzení... Obyčajný film, ktorému Goldblum dodáva na "mrazivosti"... ()

eye candy 

všechny recenze uživatele

Nestává se často, že by ve mně nečí obličej vyvolával tak intenzivně negativní pocity, pominu-li kischt P. Béma a toho zrzavce co hraje v kriminálce Miami, tak už zbývá fakt jenom Jeff Goldblum. Ta jeho úchylná mimika mně prostě otravuje, přitom když se zrovna netváří jako by chtěl zprznit malý děcko, tak je minimálně docela průměrnej herec a tady to i dokazuje, kdyby ho nějak namaskovali, třeba celého nalíčili na červeno, přilepili mu knír jako měl Karel Heřmánek v S čerty nejsou žerty a přitloukli kladívkem na hlavu rohy, možná by mi tolik nevadil, i když přiznávám, že by to celkově asi příliš nepřispělo filmu. Podobné tématice nepohrdnu, tady je ale zpracovaná celkem unyle, navíc zvláštní agenda psychiatrické kliniky a stupidní iracionální chování hlavní hrdinky uvěřitelnosti filmu taky nepřidává. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama