Reklama

Reklama

Lovci paranormální minulosti

(seriál)
  • Velká Británie The PAST Hunters
všechny plakáty
Velká Británie, 2014, 19x45 min

Hrají:

Derek Acorah

Obsahy(1)

Derek Acorah, světově známý jako médium, a jeho tým Lovců minulosti zkoumají nejstrašidelnější budovy na světě. Pomocí Derekových psychických schopností spolu s moderním vybavením pro vyšetřování paranormálních jevů navazují přímý kontakt s duchovním světem a setkávají se s paranormálními aktivitami z jiné dimenze. Lovci se noří hluboko do případů paranormálních jevů ve Spojeném království. (CS Mystery)

(více)

Recenze (2)

Monggol odpad!

všechny recenze uživatele

Nič dementnejšie, úbohejšie a primitívnejšie som v tomto smere ešte nevidel. A to som kedysi čítal aj časopis Bosorka. Pamätníci vedia, čo to bol za brak, ale oproti tomuto bol aj zadychčaný Standa Motl behajúci po tmavých katakombách s roztrasenou kamerou vrcholom záhadologickej investigatívy. ()

SirErLeerdan 

všechny recenze uživatele

No, jak bych to. Nepůsobí to na mě nijak věrohodně.  Majitel(ka) domu řekne,  že tam straší a dva "Lovci" začnou hekat a hýkat: "Slyšeli jste to? Viděli jste to? Tedse tam něco hnulo, hrklo, kýchlo, prdlo...", ale divák neslyší ani nevidí nikdy nic. Nikde.  Takže mi to zkrátka přijde jako nahrané.  Když se natočím v noci ve svém 30 let starém sklepě, pozvu si kámoše, který bude tvrdit, že v něm byla genocida a začnu ukazovat prstem na nic a tvrdit,  že něco slyším, tak to dopadne stejně. Paranormálním věcem věřím,  ale tady není ani minidůkaz o ničem. Max. historie některých budov. Za to ta jedna hvězda. ()

Reklama

Reklama