Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Suzie Q (Amy Jo Johnson) pověřil dědeček těsně před cestou na školní ples velmi důležitým úkolem. Suzie spolu se svým přítelem ale odjíždí na ples, aniž by úkol splnila. Cestou při dopravní nehodě oba umírají. Po čtyřiceti letech se duch Suzie vrací do domu rodičů, aby úkol vykonal. Do domu se nedávno přistěhovala rodina Sandsových. Jediný, kdo Suzie vidí a tudíž i jediný, kdo jí může pomoci, je teenager Zach Sands (Justin Whalin). (masw)

(více)

Recenze (2)

Folpa 

všechny recenze uživatele

Úžasný film s krásnou atmosférou sympatickými herci a hlavně rozkošnou Amy Jo Johnson. Škoda jen, že se tento film dá tak těžko sehnat :( ale povedlo se a moc se mi líbil :) ()

masw 

všechny recenze uživatele

Velice pohodový a zábavný film pro celou rodinu, který je obohacen o skvělou dvojici, kterou tvoří sympatická, roztomilá a trochu nešikovná Suzie v podání Amy Jo Johnson (čtvrt filmu naprosto nádherná v plesových šatech, tři čtvrtě filmu už jen nádherná :) ) a teenager a nadaný basketbalista Zach zahraný sympaticky pro mě ne moc známým Justinem Whalinem. ()

Reklama

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V tomto filmu se o hudbu, produkci a o scénář postaral Shuki Levy, který napsal scénář a režíroval pár epizod seriálu Mighty Morphin Power Rangers, ve kterém si Amy Jo Johnson také zahrála jednu z hlavních rolí. (masw)

Reklama

Reklama