Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počítačový programátor Jerry (Cuba Gooding Jr.) je sklíčený z toho, že se s ním rozešla jeho dlouholetá přítelkyně Felicia (Vivica A. Fox). Přítel Nick (Horatio Sanz) mu navrhne, aby si spolu vyrazili na seznamovací lodní zájezd. Teprve na palubě kamarádi zjistí, že mezi cestujícími U.S.S. Calypso nepřevažují - jak o tom snili - krásné, osamělé a vstřícné ženy, se kterými by si mohli užívat. Nick si totiž proti sobě popudil agenta cestovní kanceláře a ten mu podstrčil zájezd, který si pro sebe rezervovali seznámení chtiví gayové. Zatímco kamarád se nechtěně stává objektem něžných pozorností postaršího, elegantního Lloyda (Roger Moore), Jerryho zoufalství se změní v naději v okamžiku, kdy si mezi členy pořadatelského týmu všimne krásné učitelky tance Gabrielly (Roselyn Sanchez). Ta kupodivu nemá nic proti tomu, aby se jí začal dvořit. Brzy se však ukáže, proč si Jerryho pustila k tělu: považuje ho totiž za "neškodného" homosexuála. Když kapitán vezme na palubu posádku záchranného člunu tvořenou dvanácti švédskými kráskami v čele se ztepilou Inge (Victoria Silvstedt), myslí si zase Nick, že má vystaráno. Také on se ovšem pořádně přepočítá... Najít ženu svých snů není jednoduché a Jerryho a Nicka čeká ještě dlouhá plavba plná nejneuvěřitelnějších překvapení... Bláznivá podívaná od producenta komediálních hitů bratrů Farellyových je dílem debutujícího režiséra Morta Nathana, který se proslavil především jako scenárista divácky mimořádně úspěšné komedie Kingpin. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (387)

spitr 

všechny recenze uživatele

Zdravím buchty, i když nejsem žádné teplé lečo, jedná se o úžasnou komedii, v hlavní roli s Cubou Godingem Jr. a s krásnou Roselyn Sanchez. Co by jse ještě chtěli, máte tu přehlidku polonahých žen co by "Švédské opalovací družstvo" se spoustou dvojsmyslných narážek a perfektních většinou urážlivých nebo teplých hlášek. Pro gurmány jsou zvlášť obložené stoly, kde hlavní ozdobou jsou pánská přirození. ZATRACENEJ JESETER, TRENÉRCE ZHOŘELA MINDA. OD ZAČÁTKU CÍTÍM, ŽE JE MEZI NÁMI SILNÝ ELEKTRICKÝ NÁBOJ- TO BUDE VÁŠ KARDIOSTIMULÁTOR. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Omlouvám se, ale mě to zase tak blbý nepřipadlo a smál jsem se u tohoto filmu poměrně dost. Podle mě jedna z nejvtipnějších letních komedií o gayích. Pokud jste ochotní vzít letní komedie jako specifický žánr a víte, že slouží jen k pobavení, nemohu dát jiné hodnocení. Viděl jsem mnoho horších kousků, kterým bych nedal ani *** ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jedna z mojich najobľúbenejších komédií vôbec. Výborná uletená komédia, v ktorej som sa toľko nasmial vtipným situáciám, ale aj mnohokrát som sa veľmi pobavil u dvojzmyslov, narážok a perfektných po väčšinou urážlivých alebo "teplých" hlášok. Predovšetkým základná myšlienka - teplá plavba namiesto parníka plného ženských, sa mi veľmi páči. Vo filme však nájdete aj veľa krásnych žien (zo Švédska) hlavne teda krásnu Victoriu Silvestedt. Skvelá komédia s množstvom humoru a skvelým komediálnym hercom Cubom Goodingom Jr. ()

Slavníkovec 

všechny recenze uživatele

Tento film jinak nelze srovnávat než s filmy podobného žánru. Myslím, že patří do průměru, teen komedií. Ačkoli je místy nechutná, aspoň že to vyvažuje trochou vtipných scének. Mnohem lepší než Snowboarďáci, série Holky to cht...., a další. 50% Jenom se divím, že si nevšimli toho velkýho nápisu na lodi loď gayů. No, těma švédkama si u mně moc nepolepšíli, nemám rád moc Švédky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když člověk bojuje pár dní s vysokými horečkami a doslova nemá chuť na své oblíbené aktivity, psaní recenzí a svůj milovaný hororový žánr – nechá se zlákat i na takové kousky, kterým by se jinak nejspíš zdaleka vyhnul. Homosexuální tématiku pokud možno vynechávám, i když jde jen o komedii/parodii, ale tady jsem se nechal zlákat obsazením – Pro Roselyn Sanchez mám menší slabost, no a Cuba Gooding Jr. / Vivica A. Fox taky nepatří k nejhorším. Lomcovala se mnou střídavě zimnice a horečka a teď nevím, jestli to bylo skutečně nemocí, nebo samotným filmem. Zápletka jako taková byla opravdu hodně přitažená za vlasy, nicméně jsem tu narazil na několik docela povedených vtípků, které alespoň trochu vyvážili onu scenáristickou trapnost a režijní představu kvalitní zábavy. Naštěstí tu nebyly jen bukvice, ale i celkem pěkné ženské, takže jsem to vydržel až do konce. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (6)

  • Když se hádají 2 dívky ze švédského Opalovacího týmu a havajského Tropického týmu, opravdu mluví švédsky. Nicméně titulky nemají nic společného s tím, co opravdu říkají. (HappySmile)
  • Natočeno už v roce 2001, ale v amerických kinech uvedeno až v roce 2003. (HappySmile)
  • Celý film byl natočen v Kolíně nad Rýnem v Německu a na výletní lodi z Atén v Řecku. Loď během natáčení 10 dní křižovala Středozemním mořem a zastavila v Alexandrii, Istanbulu a na Rhodosu. Scény na ostrově byly natočeny na ostrově Hydra v Řecku. (HappySmile)

Reklama

Reklama