Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úspěch pravděpodobný To jsou ta nejméně pravděpodobná slova, jež byste kdy mohli najít pod starými fotografiemi v ročence dodavatele zmrzliny Arla. Umírající vědec mu dal do rukou kanystr s biologickou zbraní s krycím názvem Elvis a řekl mu, aby ho co nejrychleji odvezl na vojenskou základnu. Stejní zabijáci, kteří zasadili vědci osudnou smrtící ránu udělají cokoli, aby se zmocnili Elvise. V případě, že se kanystr ohřeje nad 50 stupňů a dosáhne tak své aktivační teploty, zasadí Elvis osudnou smrtící ránu všem, kteří žijí v okruhu několika stovek kilometrů od něj. Akce. Napětí. Smích. Náklaďáky se zmrzlinou. Uchvacující honičky. To vše k vám přichází v tomto vzrušujícím a napínavém thrilleru založeném na jednom základním, avšak zdrcujícím principuzchlaď to!nebo vychladneš sám (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Špatně udělanej domácí úkol! V původním zadání bylo natočit adrenalinový áčkový projekt, kterej si nebude na nic hrát a i když nepřevýší ostatní filmy podobnýho ražení, půjde alespoň hrdě v čele toho průměru. Jenomže výsledkem je televizní béčko, které se snaží hrát si na všechno a se vším možným, jen ne na svém vlastním písečku. K duhu jde kupa hlášek a několik světlých akčně-komediálních momentů a pár slušně provedených nadupaných honiček. Ovšem to je asi opravdu všechno co lze oceniti. Protože se Mrazivý faktor nemůže vyhnout srovnání se skutečnými áčky svojí kategorie, odnáší to ty náznaky akce pořádnou měrou. Nemůžu si pomoc, ale Cuba Gooding jr. mi děsně připomíná Edie Murphyho v Policajtovi z Beverly Hills a i v porovnání s touhle akční komedií to Mrazivý faktor projíždí na celý čáře. Maximální ušmudlaný 2 hvězdičky v žargónu učitelském však čtverec s odřenejma ušima. Sajonára Amígos!!!!!!! ()

4k7 

všechny recenze uživatele

Atributy thriller / akční / dobrodružný / komedie zní sice zajímavě, ale film poslouží akorát jako průměrná komedie. Kdo od toho čeká víc, bude zklamaný. To je možná důvod, proč má film tak nízké hodnocení. Je mi jasné, že to není nic světoborného, ale už jsem viděl horší filmy a dohadování mezi Arlem a "Noční šichtou" mě pobavilo. Takže kdo nepochopil - Elvis je dávno mrtvej, kupte si cédéčko... ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Měl-li to být akční film, je 20 % snad ještě i moc (snad jen za slušnou atmosféru). Ale jako komedie? Proč ne. Gooding jakoby vypadl teplouškému komikovi, Ulrich je toporný až běda a všichni záporáci úsměvní až na kost. Ale jedno nutno uznat - hlášky jsou (nechtěně) velmi vtipné a kdyby existovala kategorie nejvtipnější akční film roku, Mrazivka má velkou šanci. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Mohl to být vynikající akční film. Jenže opak je pravdou. Stalo se z toho vyvařené nic.V zásadě to ani akcí nepřekypuje a navíc si scénář dovoluje hrát to nasympatickou dvojku, která cedí hlášky. Jenže Cuba Gooding a Skeet Ulrich se sice snaží, ale když nemají pořádný scénář a jeho následné zpracování za zády, je veškerá snaha zbytečná. Takže tenhle film se dá vidět, ale moc v paměti z něj neuvízne a hlavně skoro v nic v něm nefunguje. Hugh Johnson si od té doby už nic nenatočil. Potenciál to však mělo. 40% ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

WTF? Tento film má pod 50 percent? Akože do rebríčka top filmov iste nepatrí ale rozhodne je to pozerateľné akčné B-čko s dobrou dvojkou ktorá sa doberá. Síce je pravda, že tam nie sú súboje a prestrelky ale tak vzhľadom k tomu, že profíkom čelia amatéri tak je logické, že musia zdrhať. * Dole strhávam za nie až tak vydarenú chémiu medzi hrdinami. Ale ako oddychovka fajn a minimálne 55 percent by to tu malo mať. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Představitelé hlavních hrdinů Skeet Ulrich a Cuba Gooding Jr. si spolu zahráli už ve filmu Lepší už to nebude (1997). (Chuppa)

Reklama

Reklama