Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Postava pistolníka zvaného Bleskový Jack se nesmazatelné zapsala do histore Divokého Západu. Přesněji řečeno - Jack Kane by si to velice přál a hodlá pro to něco udělat. Střílet umí, na překážku mu však je silná krátkozrakost a neochota místních obyvatel brát ho jako samozvaného desperáta vážně. Jack si navíc vybere pramálo vhodného společníka, snaživého leč němého Bena Doyla (Cuba Gooding Jr.). Ale po sérii neúspěchů se Jackovi nakonec přece jen podaří dostat se do novin.... A jak to dopadne? Raději se podívejte na ztřeštěnou westernovou komedii s populárním Paulem Hoganem (Krokodýl Dundee) v hlavní roli sami! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (31)

RAPTTTOR 

všechny recenze uživatele

Určitě to znáte i ze svého okolí: Postarší moula co toho moc zažil, moc toho neumí ale hlavně moc se snaží vypadat světácky a rozdávat rozumy těm mladším… Tuhle modelovou situaci přeneste do westernu a je tu… Bleskoví Jack! Komedie, na kterou určitě rádi kouknou všichni, co měli náročný den nebo se jim nechce moc přemýšlet. ()

sud 

všechny recenze uživatele

Docela vydařená westernová komedie. Paul Hogan sice bez svého nože, ale za to s rychlými kolty je sice dobrý, ale mě nejvíce zaujal Cuba Gooding jr. jako němý Ben. O komické situace ve filmu není nouze a nuda také žádná není. Zkrátka příjemná oddychovka na odreagování. Nic víc nic míň (ani nemělo být). ()

Reklama

Beky 

všechny recenze uživatele

Prostě je zbožňuju...komedie, které si můžu zapnout kdykoliv a neštvou mě!! Nejsou z těch nejlepších, některé ani nepřelezou 40% mého objektivního hodnocení, ale co naplat, já je mám rád a subjektivně se drží kolem 80%:))!! Bleskovýmu Jackovi jednoznačně ubližuje statická kamera, zabírá se úplně všechno a strašně dlouho, chápete ne??...prostě jednotlivé scény trvají jakoby strašně dlouhou dobu, při tom ve skutečnosti jsou krátké!! Tím pádem nefunguje dobře střih, tím to bude!!...a taky se nic extra neděje, takže nuda kouká z každého záběru!!...jenomže mě to nevadí a koukání na dva potrhlé psance je dostatečnou odměnou:)!! Některé scény jsou super zahrané, mezi aktérama to jiskří parádně!! Jednou větou: Když pojedeš se mnou, možná že si o tobě vymyslim ještě spoustu vtipů, ale už nikdo jiný!! ()

Dromed 

všechny recenze uživatele

Výborná westernová komedie srovnatelná třeba z Melovým Mevericem. První film kde jsem zřel Cubu z luparou, jak nosí varlata kolem krku. Opět trochu nadsazuji, protože jsou zde všichni neobjektivní a leč není Hogan v kurzu tak i výbornému vtipnému filmu mlaskají 2 hvězdy, když si přitom zaslouží 4! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Na film jsem šel kvůli Paulu Hoganovi. To si musíme přiznat hned z kraje. Nečekal jsme tedy nic než komedii s hercem který zaujal jako Krokodýl Dundee. Co musím uznat je, že legrace to byla... jen ne tak třeskutá jak se čekalo, ale byla. Trošku jsem z toho cítil "televizní zábavu" (epizodu z nějakého komediálního seriálu nataženou na dvojnásobek délky) nebo něco jako pilot nového seriálu. Paradoxně kdo má ve filmu co se týče zábavy prim je postava - jsem němý, ne blbý - alias Ben kterou hraje Cuba Gooding Jr. Protože pokud si budete pamatovat nějaký vtip, tak on byl přitom ("Kdo je?"... "vysaj ten jed" nebo scéna s "náhrdelníkem"). A kvůli těm mi stojí se na film podívat ještě jednou = zařadit ho ne níže než mezi průměr. ()

Galerie (45)

Reklama

Reklama