Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Není divu, že je bisexuální právník Alain zmatený. Spí se svou šéfovou, klientem obviněným z vraždy, klientovou přítelkyní kadeřnicí a také předčasně vyspělým chlapcem, který ví, co chce a snaží se Alaina přesvědčit, že to všechno také získá. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Mít ženu, milenku, milence a milovat ještě dalšího chlapa - to opravdu není snadné. 1) Alainův svět důvěrně znám. Pocity vykořeněnosti, tak typickými pro mnoho mladých lidí v současné západní civilizaci a pro gaye obzvláště, jsem prošel a prožil je s naléhavostí, umocněnou zkušeností vlastní i mého okolí. Nebylo, čeho se chytit, hledal jsem a nenacházel._____ 2) Skličující poselství filmu je o to naléhavější, že jeho nositelem není adolescent či homosexuál před svým coming outem, ale zralý muž._____ 3) 37letý režisér Ilan Duran Cohen (zde spoluscénárista a koproducent, jinak i spisovatel) pojal svůj druhý celovečerní film jako bolestivou výpověď o potřebě životního naplnění, které práce zpravidla nedodá, a o marné snaze toto naplnění najít. 46letý Pascal Greggory (právník Alain) se záviděníhodnou vyrýsovanou postavou je výborným představitelem této nenaplněné touhy. 24letý přitažlivý Cyrille Thouvenin (Alainův milenec Christophe) představuje dychtivé mládí, které ví, co chce a tvoří tak kontrapunkt k prázdnotě hlavního hrdiny. Nominace na Césara jen potvrzuje kvalitu obou zmíněných herců._____ 4) Vždy mě fascinovalo, s jakou lehkostí až elegancí se s nevěrou ve stovkách podob ve francouzských filmech tvůrci vyrovnávají. Nadhled, úsměv a vtip - inu, Francouzi. La confusion des genres demonstruje, že za lehkovážnou fasádou se může skrývat lidská tragédie._____ 5) Měl bych být dojatý, ale nejsem. Zcela emocionálně nezasažen dávám jenom tři hvězdičky. ()

petrsv 

všechny recenze uživatele

Právník Alain spí s Laurence, která je teď s ním těhotná. Alain spí i s Christophem, jenž momentálně chodí s jednou z expřítelkyň Alaina, ale klučičí tělo ho láká mnohem víc. Alainovi ovšem nedá spát jeho nový klient Marc. Ten by udělal cokoliv, jen aby se dostal z vězení, třeba se i vyspal s Alainem a mohl tak spatřit svou přítelkyni Babette. Ta ale již dávno Alainovi podlehla... (gatitulky.info) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Říkal jsem si, to ani není možné ve skutečnosti to, co film popisuje, ale když jsem se nad tím zamyslel, tak ... zdá se, že pravidlo čím více člověk hledá, chce, tím více nenachází a nachází jen prázdnotu, je asi z mnoha procent pravdivé. Film je to velice originální, moderně pojatý, i když mu je už XX let, francouzský, zapamatovatelný, s velmi slušnými hereckými výkony ... 7866 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama