Reklama

Reklama

Nebezpečná svůdnice

(festivalový název)
  • Indonésie Bercinta dengan maut (více)
Indonésie / Filipíny, 1992, 94 min

Režie:

H. Tjut Djalil

Kamera:

David Mac
(další profese)

Obsahy(1)

Příběh mladé ženy Susan(Tonya Lawson), která uniká před svým despotickým přítelem. Cestou do ní vstoupí duch královny pekel(Amy Weber), která ji chce využít k návratu na zem. Z plaché dívky se stává nebezpečná svůdnice, jež všechny, kteří ji skříží cestu, brutálně likviduje... (Croma)

Recenze (18)

Tommy.D odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tohle není odpad, tak co je? Zpočátku velmi dobrá komedie, která se ale pořád opakuje a opakuje... a nudí. Film taky obsahuje množství mnou nepochopených scén nijak nesouvisejících s dějem (Obrázky jako z National Geographic, k tomu "mrazivá" hudba, Baywatch-like Linda's photoshoot intermezza, atd.). Přiznávám ale, že naprosto zběsile šílený a ulítlý závěr ve mně na chvíli nahlodával možnost hodnocení naprosto opačného (protože myslím, že natočit TAKOVOU kravinu musí být vážně umění). ()

Javad 

všechny recenze uživatele

< Moje hodnotenie č. 2000 > Tak v prvom rade – DANGEROUS SEDUCTRESS je indonézsko-filipínsky brakoidný horor s scénami a situáciami pri ktorých sa budete chytať za hlavu a smiať sa – sčasti kvôli tomu čo sa tam odohráva a hlavne pretože tento film je tak hrozne amatérsky natočený a zahraný, až je to smiešne + plno zbytočných záberov, trápnych dialógov (strašný anglický akcent) atď. ...proste brak ako sa patrí. Celé to začína automobilovou naháňačkou ktorá po svojom mega-akčnom konci pozvoľna prechádza k prebudeniu „Kráľovnej temnôt“ (zaujímavá scéna - treba vidieť) ... potom sek ... a ďalej sa dej točí okolo dvoch sestier (pekné blondínky), jednej z nich kráľovná temnôt prepožičia svoje schopnosti (nadľudskú silu a zvodnosť) pod jednou podmienkou: musí zvádzať a zabíjať mužov a prinášať jej ich krv... tak sa do toho s chuťou pustí a kosí jedného nadržaného chlapa za druhým (škoda že práve toto je najslabšia časť celého filmu – zbytočne naťahované a málo krvavé). Záverečná scéna to však zachraňuje – je typu: tak na záver vám ukážem ako má vyzerať poriadna kravina :) Po LADY TERMINATOR ďalšia super trashová zábava od tohto režiséra. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Už úvodná automobilová naháňačka, jej priebeh a záver, ma pripravili na to, že to zrejme nebude tuctová hororová bublina. Prímes spolu s fantasy prvkami, až parodického ( ale vážne mysleného ) podtónu a mizernými hereckými výkonmi ( v našich končinách podporované rovnako výdatným dabingom ), dáva tejto zbesilosti dobrý rating. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Na csfd nie je uvedená krajina pôvodu,je to koprodukcia Indonézia a Filipíny.Ale film skôr pripomína americký film.Natočené na ostrove Bali v Indonézii.Zábava hneď zo začiatku,automobilová naháňačka,cintorín,odrezaný prst,zrkadlo čo vyvolá nejakú mŕtvu čarodejnicu,okultná kniha atď.Celkom dobrý horror,aj keď trocha zvláštny,niekedy pôsobí dokonca až komický,zopár silných momentov.Suzy je naozaj zvodná,muži len tak slintajú,obete pribúdajú.Zábava je to určite. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

Úžasně nekoherentní, nablble směšný, ale i úmorně roztahaný pokus o navázání na úspěch režisérova staršího hitu "Lady Terminator". V zásadě je zde uplatněný stejný koncept spočívající v tom, že se skloubí indonéské lidové legendy se západním žánrem. Jenže zatímco dříve mohli indonéští fachmani bezelstně kopírovat sekvence z Cameronova "Terminátora" a dát tak vyprávění alespoň náznak logiky, zde zřejmě jako výchozí importní materiál posloužily turistická pomovidea a katalogy spodního prádla. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama