Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři příběhy, které popisují události, jenž se odehrávají před filmem Bungaku Shoujo. V prvním příběhu je Amano Tooko středoškolskou studentkou se zvláštní schopností užít si knihy, když ochutná kousek z nich. Když navštíví pracoviště svého zesnulého otce, začte se do odmítnutých prací pro literární soutěž. Jedna z nich jí tak zaujme, že přinutí svého známého, aby dal této práci ještě jednu šanci. V příběhu druhém prožívá Asakura Miu smutné dětství, jelikož se její rodiče ustavičně hádají. Nakonec její otec opustí dům a ona musí žít se svou hroznou matkou. Miu se zoufale snaží utéct realitě, když se ponoří do jediného bezpečného místa, které zná: do světa knih, které miluje. Miu je ve škole ostatními dětmi přehlížená, jelikož její fantazie jí neustále nutí vyprávět lži. Stane se kamarádkou Inoue Konohy, který je fascinován Miinými příběhy. A nakonec ve třetím příběhu je Kotobuki Nanase neschopná vyjádřit své city chlapci, kterého má ráda a vypadá to jako by ho nesnášela. Její nejlepší přítelkyně Mori Kurara, se snaží pomoci napravit Nanase toto nedozumění, které nechtěně vytvořila. (Jigvell)

(více)

Recenze (2)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Tři povídky předcházející celovečernímu filmu a hlouběji rozebírající minulost hlavních postav. Viděl jsem až dodatečně a bylo příjemné se o hrdinech dozvědět více, ale není to nutnost a OVA logicky kvalit filmu nedosahuje. ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Určite odporúčam pozrieť pred filmom. Divák sa potom pri filme dostane na úplne iný level hĺbky porozumenia postáv. Hodnotím to ako kombináciu s filmom, nie samostatne. ()

Reklama

Reklama