Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Čínská policistka Wu Wen Li pronásleduje čínského šéfa gangsterů, kteří se specializují na únosy čínských imigrantů, které dodávají jako levné pracovní síly do amerických manufaktur. Navíc tahle banda zabila její parťáky. Stopa vede do San Diega, kde se Wu spojí s americkým agentem Malcolmem Crossem a jeho týmem. Jejich metody jsou ale poněkud rozdílné, takže zpočátku narážejí na samé problémy: zatímco americký tým se spoléhá více na papírování, Wu jde raději do akce rovnou po hlavě. Postupně si ale začnou rozumět a spojí své síly a to nejlepší, co umějí, ve prospěch společného cíle: dopadení gangstera (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Klasické průměrné béčko, skoro až céčko. Nejsympatičtější postavou je samozřejmě představitel hlavní role, který na csfd dokonce nemá profil. Ostatní postavy jsou veskrze průměrné a rychle na ně zapomenete. Příběh také není bůh ví jak složitý, v ději se neztratíte ani s vypnutým zvukem. Akční scény jsou přesně takové, jaké od béčka / céčka očekáváte, hudba snad žádná nebyla. Na film jsem natrefil náhodou, neboť Prima na poslední chvíli změnila svůj program. Tímto jí dodatečně děkuji za vcelku příjemně nečekaný odlehčený večer. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Na TV veľmi slušné (cítiť "executive producer John Woo"). Nostalgicky naivné ako za starých čias martial art. Scenár trochu plytký, pôsobí ako pilot seriálu. Zábava... ()

Ronyk7 

všechny recenze uživatele

Ale jo, dobrý. Dobrá akční oddychovka. Na to, že je to TV produkce jsou akční sekvence zvládnuté výborně. Mimochodem má v tom prsty i John Woo. 15.02.2007 ()

Reklama

Reklama