Reklama

Reklama

Krtek a kachničky

  • Slovensko Krtko a kačičky
všechny plakáty
Animovaný / Krátkometrážní / Rodinný
Česko, 1995, 5 min

Režie:

Zdeněk Miler

Hudba:

Vadim Petrov

Obsahy(1)

Liška vyplaší kačera s kachnou a chce si odnést jejich vejce. Krteček je zachrání a vylíhnou se z nich malé kachničky, které se vrátí zpět k rodičům. Liška ale unese Krtka, kterého pro změnu vysvobodí kachní rodinka. (mau)

Recenze (29)

genetique 

všechny recenze uživatele

Bože to je také milé, že sa to dá pozerať stále. A týchto nových dieloch som nemal ani páru, ešteže sa to dalo stiahnuť z netu :). 95%. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Každý pamatuje Krtka ze šedesátých a sedmdesátých let a neuvědomuje si, že tohle už prostě není ono, o klasice bych už nemluvil, protože tyhle trampoty jsou hodně cucané z prstu. Krtek patří do jiné dekády. A tak by to mělo zůstat. ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Tento díl reprezentuje porevolučni krtkovskou tvorbu, která kdyby nebyla, tak by to snad nikomu ani nevadilo. Kresba i animace se paradoxně zhoršily, geniální estetické zkratky Zdeňka Millera zmizely a zbyla jen průměrná, dějově nezajímavá pohádka. To jen symbolizuje, pro mě záhadný úpadek českého večerníčku po roce 1989. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Povinně! Krtečka pouštět dětem povinně! Neříkejte mi, že z dětí, které vyrostou na něčem tak krásném, pak budou kriminálníci a hajzlové... 100% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Akčnější díl. Liška se drží jí pohádkáři přisouzené role. Unese málo ostražitého krtečka, ale zachrání ho kačer s kačenou, protože předtím pomohl zase krteček jim. Liška přišla o zasloužený oběd, a krteček jde zase do dalšího dobrodružství. ()

Šandík 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Tyhle nové díly jsou takové jednodušší, taky mají kratší stopáž. Děti to ale i tak ocení, čímž nechci říct, že je to "pro děti dobrý", nýbrž, že se to do dětského vnímání světa pořád ještě docela dobře trefuje. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Život v přírodě je boj, o čemž se přesvědčí krtek i kachní rodinka. Společnými silami však lze porazit jakékoli zlo - v tomto případě nenasytného lišáka aneb Jednou já vám, podruhé vy mně. ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Krteček je symbol mého dětství, ať jsem se na něj podíval v televizi, ať jsem si ho prohlížel v knížkách, a nebo ať jsem se s ním bavil s kamarády ve školce.. Kouzelný krtek, takřka bez chyby.. 85% ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Wallas 

všechny recenze uživatele

Konečně vidíme Krtka v plné síle jak používá své infiltrační techniky přes Tunnel Network, které odkoukal od GLA... ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Klasický námet s ponaučením, že pomáhať druhým sa oplatí... Aj keď správanie líšky je trochu "od veci", keďže Krtka po unesení 'iba' zatvorí a potom sa nechá vylákať kačerom na naháňačku do veľkej diaľky, tak je to stále pozerateľná rozprávka pre celú rodinu... ()

Reklama

Reklama