Reklama

Reklama

Krtek a metro

  • Slovensko Krtko a metro
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Česko, 1997, 5 min

Obsahy(1)

Krtkův robotí pomocník vykope dlouhý tunel, kterým se Krtek se zvířátky dopraví vláčkem až k moři! Najdou si kamaráda kraba, se kterým vesele skotačí, když najednou připlave žralok a spolkne zajíce! Statečný robot ho ale naštěstí zachrání. (mau)

Recenze (32)

Radko 

všechny recenze uživatele

Správne uletený krtkov príbeh. Načo by hĺbil prácne tunely pod zemou, keď má na to robota? Načo by sa šplhal za banánmi vysoko do korún paliem, keď má na to kraba? A načo by sa k moru dopravoval po vlastných? Veď má podzemný vláčik, do ktorého si ešte aj pozve kamošov. Netreba pracovať, stačí fantazírovať. A užívať si slnko i more. Banány Vám popri tom budú samé padať do úst. Samozrejme zadara a bez práce. Filozofia ničnerobenia a užívania si radostí života ako na tanieri. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Krtek, když si jeho tvůrce zamane, tak dokáže i něco, co by zde stálo stovky miliard, zadlužilo by zemi navěky, ale měli bychom metro až k moři. A taky hodně lidí by si přišlo na pěkné penízky. Ideální příspěvek do nového tisíciletí, a krteček byl zase ten správný iniciátor. Na světě je hodně krtů, ale takového šibala máme jen v naší krásné, leč časo studené zemi. Děkujeme. ()

Reklama

Kontryhelka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý díl,proč ne. Jen je rozdíl mezi krtkem a zajícem. Když jedou v tom vozíčku,tak ten zajíc se nacpal do vozítka úplně stejně jako tintítko krtek. A v tom je právě to kouzlo těchto dětských příběhů. My dospěláci vidíme pořád něco zaměřujeme se na detaily ,ale děti ty vnímají jenom to krásno a hltají obrazovku a čekají,co krtek a jeho kumpáni vyvedou. ()

Zajímavosti (1)

  • Jediný díl s odkazem na předchozí díl: stejný robot byl použit v díle Krtek a robot (1995). (sikky)

Reklama

Reklama