Reklama

Reklama

Krtek a robot

  • Slovensko Krtko a robot
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Česko, 1995, 6 min

Režie:

Zdeněk Miler

Scénář:

Zdeněk Miler

Hudba:

Vadim Petrov

Obsahy(1)

Práce na podzemních tunelech jsou velmi namáhavé, a náš Krteček už je z toho na pokraji svých sil. Tak si pořídí nového společníka robota, který tunely dodělá za něj. Avšak, takový kus moderní techniky je záviděníhodný, a tak ho ukradnou krysy aby za ně dělal špinavou práci. Krysy usnou, a Krteček pošle robota pro velkou hladovou kočku, která už si s krysami poradí... (Matrinx)

(více)

Recenze (30)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Krtek je líný jako prase a povolá ku pomoci robota. Možnost mechanizace se zalíbí krysákům a robota si vypůjčí k usnadnění životního údělu sehnání dostatku kalorií. Krtek je za to bez pardonu pošle na smrt. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Krtek zřejmě intoxikovaný omamnými látkami neustále podlehá záchvatům nekoordinovaného smíchu.. Nakonec podle přivábí kočku. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Krtek už není takový zvířemil, jakým býval. Dřív by určitě nenechal někoho sežrat pro vejce a hrnek mlíka... 80% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Krtek se setkává s robotem, který nepatří mezi špičkové výrobky, ale jak krteček potřebuje i někdy odpočívat, tak využije klidně i robota horší jakosti a menší dovednosti. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Krtek si to umí hezky ošéfovat, když se mu zrovna nechce pracovat. Problém nastává, když si jeho robotického pomocníka "vypůjčí" podlé krysy. Nicméně karma je mrcha! ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Krtko tu je progresívny a ukazuje sa tu nielen pozitívna stránka, ale aj negatívna stránka technológií. Dokonca s tou prírodou to tu neprikrášľujú, čo v mnohých rozprávkach nie je tak často vidieť, keďže sa to zvykne infantilizovať, prípadne naopak hnať zas do extrému. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

S moderní technikou by se mělo zacházet velmi opatrně. Ten konec jsem si představovala trochu jiný, ale co, s tím nic nenadělám. Prostě krysy nedokázaly nechat své nenechavé pracky v klidu. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Burdock 

všechny recenze uživatele

Tak tady se, s prominutím, krtek zachoval jak pěkná kurva - na spící krysy poslal kočku, která je pravděpodobně sežrala. Šak ony nemohou za svou přirozenost! Děti, děti, neberte si z toho příklad.. :) ()

Reklama

Reklama