Reklama

Reklama

Krtek a rybka

  • Slovensko Krtko a rybka
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Česko, 2000, 5 min

Obsahy(1)

Krteček si vezme domů rybičku, kterou ohrožovala velká štika. Tu vyloví a hodí za hráz, aby se rybička mohla vrátit zpět do svého rybníka. (mau)

Recenze (24)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Krteček zachrání rybičku, kterou honí zlá štika - jenom jsem myslela, že štiku si dá Krteček k večeři a ono nic, on jí zachránil :-) Zajímala by mě ještě jedna věc - jestli ta knížka, kterou si četl před spaním, byla o Krtečkovi, nebo jestli se tak náramě bavil nad konkurencí :-) ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Slabší príbeh o záchrane rybky pred prirodzene dravou šťukou. Navyše: krtko úplne zmení biotop rýb. Zachránenú rybku strčí do plechovej vane a šťuku prenesie kamsi úplne inde. Krtkove dobrodružstvá v rokoch začínajúcich dvojkou poväčšinou strácali šťavu v porovnaní s predchodcami, vytvorenými najmä v časoch socializmu. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Do českého rybníka zabloudil chrochtal prasečí, vůbec se nedivím, že byl notně zmatený a útok štiky ho musel značně šokovat. Ještě že je pohotově připraven tradiční zachránce panen a ryb v nesnázích, hrdinný krtek! Spasí rybku, vrhne ji pod zem a zlou štiku, která chce, představte si tu nejapnost, jíst, pošle dál po proudu do Německa. A zachráněné zvířátko se svému rytíři v černém odmění. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tohle už prostě není ono, o klasice bych zdaleka nemluvil, protože tyhle krtčí trampoty jsou hodně cucané z prstu. Krtek patří do jiné dekády. A tak by to mělo zůstat. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující. I když jsou ěkteré epizodky slabší, pořád jsou skvělé. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

U krtka se naštěstí přišlo na to, že ty nové díly stojí za starou bačkoru. Ne jako u Pata a Mata, kde se jich udělaly mraky. Příběh je hodně stupidní, vystačí tak na dvě minutky, ale je úspěšně roztažen až na požadovaných pět. Třeba tím, že krtek vyndá rybku z kádě a 20 vteřin se s ní tulí. Prostě žvást... Taky jste si všimli, že krtek je díl od dílu baroknější a baroknější? 40% ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Krtek by měl vědět, že když štika nesní jím zachráněnou jednu rybičku, tak jich sní ihned z rozčilení pět. Šika je ravá ryba, krtek to neví, takže jejím pudům nepřeje? ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Krtkův záchranářský pud v další variaci, ve které si malý hmyzožravec hraje s ekosystémem a úplně na pohodu uloví štiku, kterou separuje od bezmocné rybky. ()

fleker 

všechny recenze uživatele

he, jak chytal štiku na třešně,,,,to je magor &)....vite co je zajimavy?...že štika...je ryba......ale paštika...neni paryba........docela matoucí co?...ono svět je plnej omylů, třeba včera na mě z lišty vyskočilo: petr novotný byl úspěšně stažen ...tak si říkám no hurá, konečně mu dal někdo coproto za ty jeho trapný fóry....a pak večer koukam na bednu, a co nevidim .......z profilu, ksicht volezlej jak vod slimaka,,,,no byl to vón...zdravej jako řípa, huba vod ucha k uchu a po živým mase ani stopy,,,,,no co vám budu vykládat,,,,prostě zklamání veliký ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

.. :D Krteček je symbol mého dětství, ať jsem se na něj podíval v televizi, ať jsem si ho prohlížel v knížkách, a nebo ať jsem se s ním bavil s kamarády ve školce.. Kouzelný krtek, takřka bez chyby.. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

Reklama

Reklama