Reklama

Reklama

Krtek a vlaštovka

  • Slovensko Krtko a lastovička
všechny plakáty
Animovaný / Rodinný / Krátkometrážní
Česko, 2000, 6 min

Obsahy(1)

Krteček najde nemocnou vlaštovku a postará se o ni. Zůstane u něj celou zimu, než se připojí k vlaštovkám, které přiletěly nazpět z teplých krajů. (mau)

Recenze (20)

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Pták klesl směrem dolů, asi infarkt, je tu s pomocnou rukou ptákům vždy nápomocný krteček. V tomto díle zjistíme, že krtek bydlí v bezprostředním sousedství Dobšínské ledové jeskyně. ()

Aky 

všechny recenze uživatele

Krtek je zřejmě nesmrtelný a nadčasový. Nápad, syžet y příběhů, realizace, všechno je harmonické, originální a přitom zobecňující, zkrátka geniální. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Jé, vlaštovky! Jé, jedna spadla! Pojď, pomůžu ti. Ale ne! Už je zima. Vyleť tedy touto jeskyní (WTF?). Počkáme do jara. Jé, kytka od vlaštovky! Tuli tuli. Konec... 50% ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Poslední záchvěv starého krtka v nejnovějších epizodách aneb Krtek coby zachránce dalšího opeřence - tentokrát to však není orel, nýbrž vlašťovka. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Novější díly mi připadají trošičku hloupější než ty původní, přesto je to pořád ten parádní krteček... ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejznámějších českých animovaných pohádek pro děti. Jako malý capart jsem měl Krtečka rád, ale objevily se dětské seriály, které jsem měl radši. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Krteček už minule zachránil rybu, teď zase pomáhá vlaštovce. Mě ale zaujalo, že se mu neustále mění interiér. V Krtek a rybka mu dokonce obývákem protékala voda. Ovšem večer už mu tam žádná netekla a zůstala jen postel. Zde dokonce vidíme i kamna, druhý pokoj a za ním jeskyni... ()

Reklama

Reklama