Reklama

Reklama

Sbohem, Karkulko

  • Česko Na shledanou, Červená Karkulko (více)

Obsahy(1)

Hraný příběh o Červené Karkulce, která se z Montrealu přestěhuje do tajuplného lesa. V moderním převyprávění klasické pohádky nechybí temný les, lstivý vlk, babiččina chaloupka a šlechetný zachránce, který vše v dobré obrátí. Červená karkulka - dívka jménem Fanny - žije s maminkou uprostřed lesa, jehož obyvatelé jí připraví nejedno překvapení. (Sunfilm)

(více)

Recenze (5)

Barney odpad!

všechny recenze uživatele

Jen by mě zajímalo, jestli tvůrci filmu byli zfetovaní, ožralí, senilní, nebo po lobotomii? Jak tohle mohl někdo natočit? A jak tohle mohl někdo koupit a odvysílat????? ()

lucijelucije odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem nechtěla dávat odpad, protože jsem doufala, že tahle téměř devadesátka bude mít, co nabídnout, ale opak je pravdou. Vůbec nechápu, co měl tenhle film znamenat, jestli tam měl být kousek poetiky, nebo jestli ta ubohá absurdita byla myšlena nadneseně schválně? Každopádně rodinný, fantasy..to je asi silně mimo mísu. Příběh žádný, ale tím myslím opravdu žádný, protože dívat se 90 min na holku, která pobíhá v lese, a vede nepochopitelné dialogy s vlkem a se všemi kolem, a to znamená asi se třemi dalšími herci, při čemž dvanáctiletí se chovají jako třicetiletí..Noo asi bych své rozhořčení mohla rozepisovat do nekonečna. Tohle ale musel být zkouškový experiment, který se nemůže snad ani myslet vážně. ()

Reklama

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy co mě i po tolika letech vyhledávání všelijakých bizarností a divností dokáží překvapit. A ať už jsem od maďarsko kanadské Karkulky čekal cokoli, tohle to rozhodně nebylo. Ten film mě pohltil, rozdrtil na kousky, dodal nový smysl mému životu. Ornitolog, cirkus, domečky se schody vedoucími nikam uprostřed lesa, kouzelný strom. Jeden z těch filmů typu "tohle jsem asi někdy v minulém životě viděl u babičky uprostřed noci, když jsem měl horečku." (Což je jeden z mých oblíbených žánrů). ()

Danqo 

všechny recenze uživatele

Najprv som si myslel, že sa jedná o ťažký art osemdesiatych rokov, no potom som zistil, že je to len hlúpa maglanina. I tak som sa pri tom dobre zabavil, najmä na absurdnom slede záberov, na väzbách medzi postavami a konieckoncov nad celou realitou príbehu. To totiž nie ne rodinná fantasy, ale subžáner déčkovej kinematografie, za to však kvalitný. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama