Reklama

Reklama

Pohlreichův souboj restaurací

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2023, 50 min

Účinkují:

Zdeněk Pohlreich (moderátor), Martin Molnár

VOD (1)

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich hledá nejlepší tuzemskou restauraci! V prvním dílu ho diváci svým doporučením poslali za tradiční českou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe strakonická restaurace U Jiskrů, nebo kutnohorská Na Pašince? V druhém dílu ho diváci svým doporučením poslali za italskou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražská restaurace Dejvická34 nebo hornojirčanská Di Nuovo? Ve třetím dílu ho diváci svým doporučením poslali za moderní českou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe strakonická restaurace Sůl a Řepa nebo olomoucká Long Story Short? Ve čtvrtém dílu ho diváci svým doporučením poslali za americkou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražská restaurace Dock House nebo poděbradská Obora? V pátém dílu ho diváci svým doporučením poslali za asijskou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražský Dům u Dvou cibulí nebo Dian? V šestém dílu ho diváci svým doporučením poslali za zážitkovou kuchyní. Projde Zdeňkovým zátěžovým testem lépe pražská restaurace Salabka nebo táborský Mace? Kdo si vybojuje postup do dalšího kola? ... Ze základních kol postoupilo šest restaurací, jenže v napínavém semifinále se mohou utkat pouze čtyři. Které z nich se tedy nakonec postaví čelem náročnému semifinálovému úkolu – postavit během 24 hodin v prázdném prostoru restauraci, uvést ji do provozu a naservírovat večeři hostům? ... Do finále se probojovaly přes náročné zkoušky dvě restaurace. Utkají se v napínavém souboji přímo v jámě lvové – v kuchyni Zdeňka Pohlreicha. Kdo uvaří lepší finálové menu a v souboji restaurací zvítězí? (TV Nova)

(více)

Recenze (56)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Vlastně takový Ano, šéfe! naruby. Jenže ono koukat na to, jak je všechno dobrý a vlastně bezchybný není taková zábava jako koukat se, jak se borci topí v gastro bahně a pálí jeden smažák za druhým a snaží se otrávit své hosty. Ne, že by tenhle pořad byl špatný, pro restaruace bude sloužit jako dobrá reklama, jídla jsou tu vesměs krásná a určitě i velmi dobrá, servis bezchybný, jen asi prostě chceme toho hláškujícího Zdendu, kterýmu budou vypadávat oči z důlků při pohledu na tragické jídeláky. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Pohlreichův přestup na Novu sice neznamenal nic originálního v kulinářských soutěžích a celkově ten koncept je méně zajímavější než jiné gastrosoutěže, ale to nic nemění na tom, že je to solidní podívaná pro zrovna hladovějící nebo ty co hledají inspiraci, protože jestli tento pořad mi něco dal, tak hrdost, že tady v republice máme fakt šikovný lidi. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Fantastická jídla (minimálně vizuálně), výborná kamera, skvělý výběr podniků (každý týden dostávám skvělé tipy, některé restaurace určitě navštívím), glosující Zdéňa je sázka na jistotu, celý pořad je akční a dravý a já si ho ohromně užívám. Kvalitní svižná zábava, které vlastně není moc co vytknout. Výtečný a navíc i užitečný koncept. Jedna z nejlepších letošních novinek našich televizí. 85 %. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak jasně, ani Nova, která Primě Pohlreicha přetáhla (asi Zdeněk zase nemá peníze), nemá peníze jako zahraniční produkce Gordona Ramseyho, a tak se vše nahrazuje zběsilým střihem, kdy vlastně nemám z toho podstatného nic. Vůbec nevidím, jak ti lidé vaří, ani co přesně vaří, musí to být prostě divoký souboj s časem za každou cenu, i kdyby v reálu měli kuchaři poněkud volnější režim. Vlastně mi tu vadí i Pohlreich samotný včetně jeho hlášek, protože je už vyčpělý, působí jako parodie sebe sama. A výběr restaurací opět pro hohe menschen, osobně bych ocenil něco obyčejnějšího jako třeba Letná v Kladně nebo brněnské Charlie´s Square, poděbradských Pár soust, v Praze teď již zavřená Nola nebo V čase... Nejsou to meníčkárny, jak tady poněkud neslušně uráží jiný uživatel běžné restaurace (a srdečně mu přeju, aby mu časem šel plat natolik dolů, že bude muset do těch meníčkáren chodit), přesto vaří velmi dobře a za slušné ceny a nečekají na bohatou klientelu. ()

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

Bohužel ani po třetí epizodě stále pořádně nevím o co přesně v tomhle pořadu jde. Pravidla nejsou v celém pořadu stále nikde přesně vysvětlena a ano, ikdyž se je člověk nějakým způsobem asi dovtípí, opravdu to nepřidává člověku nic na tom, aby tuto věc chtěl sledovat nebo vůbec nedej bože dokoukat. Nevěřim, že existuje byť jenom jeden jedinej člověk, kterýho špatně zmapovaný osudy a příběhy danejch postav a podniků vůbec zajímají. Ano, rozumím tomu, že dělat pořad v prostředí, kde celá potenciální cílovka chce jen bizár a ničim jinym ji moc uspokojit nelze, je se snahou o trochu serioznější pořad poměrně těžký. To že týhle cílovce nandáte jakejsi nepřehlednej, nezajímavej a nudnej souboj restaurací (který by měli bejt jakože ty "nejlepší", ale člověk nemusí bejt uplně hloupej, aby si celou dobu uvědomoval, že ty opravdu "nejlepší" tohle fakt nemají zapotřebí), ty lidi úplně nepřesvědčíte. Tohle na mě bohužel z kontextu doby a okolností působí jako definitivní hřebíček do rakve Pohlreichova televizního působení a po už tolika kritizovanejch a divácky neúspěšnejch pořadech, tu je konečně jeden kterej je všechny zavře, stejně tak jako zájem televizních stanic o Pohlreicha, kterej sám při nejlepšim bude ještě pár let těžit slávu a popularitu z ustřížků bizardních situací z Ano, šéfe na Tiktoku, v horšim případě (pro něho, ne pro diváky) se po kompletním odvysílání tohohle pořadu po něm slehne zem. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama