Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(14)

Obsahy(1)

Emma a Dexter spolu po promoci stráví noc a ráno si jde každý vlastní cestou. Jejich osudy už ale zůstanou navždycky pevně svázané. (Netflix)

Recenze (66)

Harpy 

všechny recenze uživatele

Romanticke veci az tak nemusim, ale pustam si ich vzdy na oddych mojej mysle od vsetkych tych desivych hororov, thrillerov a krimi ktorymi ju neustale zaplnam :D potom mi to dobre padne a mozem sa zas vrhnut do tych vsetkych hrôz znova. Tento serial (film som nevidela, knihu necitala) sa mi pacil, bol citlivy, uveritelny, horko-sladky. Mohol byt menej roztahany, ale bavilo ma pozerat ako si ustredna dvojica prechadzala roznymi zivotnymi obdobiami spolu-odseba a vzdy si k sebe nasli cestu, vzdy sa mali radi…ale… Vela z toho co som tu videla som sama zazila ci zazivam a tak ma to dost rozbilo, pretoze som nevedela vobec o com to bude. Absolutne som nemala problem sa vzit do danych situacii a na konci som sa neubranila slzam. Este par dni po pozreti to vo mne rezonovalo. Keby som vedela, co to so mnou urobi asi si to radsej nepozriem, nie preto, ze je to mega dobre ci zle, ale preto co sa dialo a deje v mojom zivote. ()

kondor77 

všechny recenze uživatele

Jako romantik, který od té doby co ho propustili z vězení, dává rok co rok na Sv. Valentýna kytičku na hrob své poslední přítelkyně jsem se na seriál moc těšil. Bohužel má očekávání zůstala nenaplněna. Instantní romanci dvou nesympatických individuí tak alespoň zachraňuje chytlavý soundtrack a příjemný poslední díl. ()

Reklama

Azhila 

všechny recenze uživatele

Vitajte v novom netflixovskom bombastickom seriály "Nula chémie". Nie vážne, je to ako pozerať sa na dva magnety, ktoré sa navzájom odpudzujú v spomalenom zábere, akurát s viac vynútenými dialógmi a napätým očným kontaktom. Neberte ma zle, knižku Davida Nichollsa mám veľmi rada, a film s duom Hathway-Sturgess je krásnou adaptáciou. Ale tento seriál, well: Jedná sa o dvoch ľudí, ktorí našli fontánu večnej mladosti mimo obrazovky (hej ale aspoň nemuseli platiť maskéra/rku!). Každý jeden deň v roku sa stretnú, povedia si čo a ako a idú si svojou cestou. Neustále sa opakuje tá istá pesnička, tie isté výrazy tváre a vy necítite nič (okrem scén s chorou mamou samozrejme, nie som monštrum).  Ale hej, kto potrebuje vývoj postáv, keď môžete mať epizódu za epizódou tie isté vyčerpané výkony? Je to ako Groundhog day, ale namiesto toho, aby Bill Murray dostal cenné životné lekcie, musíme sledovať, ako sa títo dvaja neúspešne snažia medzi sebou vytvoriť akúkoľvek podobu chémie. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Knihu jsem nečetl, film neviděl, takže nemám s čím srovnávat, což je možná dobře, protože mě pak mohly některé momenty překvapit. Jistě, určitá klišé tu jsou, ale nejsou tak velkým záporem, abych si tuhle emotivní, ale ne přehnaně sentimentální podívanou neužil. Obsazení je skvělé, postavy jsou lidské, chybují, koncept je zajímavý a nenudí. Nejsem kdovíjak velký romantik, ale tohle dojalo i mě. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Ta podoba mého ex tady s Dexem byla natolik zarážející, že jsem se jen těžko prokousávala prvním dílem. Ale chytlo mě to. Více než film. Který působil nějak víc depresivně a zamračeně. Sledovat ten charakterový růst a hledání sebe sama. Jo, sedlo mi to. Čas je jen pojem, osudy se prolínají, lidé se míjejí a zase potkávají. Kdoví co bude nebo nebude. ()

Galerie (89)

Reklama

Reklama