Reklama

Reklama

Obsahy(1)

216 let poté, co jaderné útoky zpustošily planetu, se Lucy, obyvatelka podzemního úkrytu, vydává na povrch zachránit svého otce. Mezitím se Maximus, šikanovaný člen vojenské frakce, možná dostává na pokraj svých sil. (mikki089)

Recenze (47)

xzajox 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takto sa robí pilot. Fanúšika nadchne a nefanúšika aspoň zaujme. Mňa teda nadchol. Skvelý začiatok, ako keby som začínal hrať F5 stvorený cez Unity 6, a mám rovno na výber 3 predpripravené postavy. Pre fanúšikov je tu kopa aha momentov, predmety z hier, pipBoy, bobblehead, Power armor, všetko. Už som povedal, že som nadšený? Herecké obsadenie sa zdá byť dobré a verím, že post-apo atmosféra tu chytí aj nefanúšika. Skrátka sugar-bomba. A ide sa na E02. Zatiaľ (áno hodnotenie fanúšika F1-4) 97% - 5* ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak je na čase těch aktuálních 94% zestřízlivět. Hru jsem nehrál, takže žádná nostalgie u mě nefunguje (a zároveň ani případné rozčarování, že někdo jen parazituje na názvu co má fanouškovskou základnu). Takže co jsem to viděl. Ve světě Fallout v roce 2075 došlo k jaderné válce (úvod cca 5 minut). Pak střih o 219 let později na linku “pipka” (protože je to silná ženská postava). Pak tu máme linku “černoch” (cokoli jen ne hetero běloch). Ani ne v polovině přichází na scénu první duševně nevyzrála herečka/postava (mluví o sobě v možném čísle… proto dostala roli). Kdykoliv promluví vůbec nevím jestli mluvila o sobě nebo o skupině… no a pár minut před koncem se spustí nějaká western linka (s návazností na úvod) s borcem co vypadá jako Red Skull a je mu cca 270 let. Vzájemná spojitost mezi linkami nula, snaha vysvětlit post-apo svět Fallout nula. A to že tam párkrát vystřikne (krev, …sex byl v oblečení) žádné extra body nedá. ()

Reklama

čidlo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dám tomu ještě šanci,ale nesympatické herecké obsazení (bratr,trans něco..proč pořád,negr) ten Hollywood se pohřbí stejně jako v tomhle seroši. Abych jen nehanil. Jsou zde vidět peníze vložené do triků, skvělá kamera i hudba. Snad to neskončí dvěma nejlepšími díly jako už tak přeceněného a zdárně domrveného The Last of Us.. ()

Qitek 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem megaprůser a vůbec se mi do toho nechtělo. Westworld byl pro mě nažehleně škrobená nuda a dostal jsem…? Překvapivě velmi slušnou porci nenáročné popcornové zábavy. Není to teda tak temný, jak bych od Fallout očekával, ale tahle krásně brutální vizuální laskomina říznutá ujetým humorem po prvním díle vyloženě baví a nehraje si na nic moc víc. A to je sympatický. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fallout znám, hru jsem hrál jen tak zběžně, ale nikdy jsem ji nedohrál. Ne že by mě nebavila, jen byla časově náročná a já tolik času neměl. Každopádně nejsem úplně nepolibenej a hru plus mínus znám. Teď mám chuť si Fallout zahrát, seriál vypadá, že má tu tendenci vyprostit se z blbě delanejch videohernich filmovejch/serialovejch adaptací (TLoS nebyl vyloženě průser, ale byl spíš takovej "meh", Fallout mě zaujal už od začátku). ()

Zajímavosti (3)

  • Ve scéně, kdy jde Lucy (Ella Purnell) do zbrojnice, můžeme vidět na stolku české náboje Sellier & Bellot. (UncleMorty)
  • Dětem se v televizi pustí „Grognak the Barbarian“ – fiktivní komiksová série, kterou můžeme nalézt ve videohře „Fallout 4“ a která má celkem 10 dílů. (Veskoslav)
  • Píseň „Orange Colored Sky“ z roku 1950 byla také použita v televizní reklamě na New Vegas a později ve videohrách jako „Fallout 4“ a „Fallout 76“. (Veskoslav)

Reklama

Reklama